Demam Hati Perempuan


Addicted sangat dengan #hatiperempuan. Yuhanis dan Tengaku Zaril.
 Before ni addicted dengan Teman Lelaki Upahan. Tamat #TLU ni terjebak dalam Hati perempuan lak. Dah start jatuh cinta bermula episod 1 lagi. 
Every day rasenyer tak sabar2 nak balik nak kejar cter ni.



Mimpi Saya

Assalamualaikum semua.
Dah lama bermimpi utk aktifkan balik blog ni. Tapi takde kekuatan. Opismate Ziana asyik duk perli je sbb blog ai dah berhabuk. Jenuh nak vakum ni.
Dah banyak kali kene perli ngan suami. hahaha...ha nampak sangat suami i is my stalker. kan kan ?

April. April sumenyer berubah. GST dah start. Majoriti memang sangat TAK SETUJU. Tapi apalah daya kita kan? Terpaksa redha rakyat2 marhaen ni. April. Saya dah 18weeks pregnancy. Alhamdulillah. Syukur atas anugerah ini. Walaupon ramai yg cakap...baby kecik lagi. Especially mymom. hehehhe...Ayat familiar dr mak...

" mak bukan ape.Mak siang ke na je. Dah la anak2 na mmg jenis nanges mase kecik2. Iyad pulok bukan main buah lagi...."

Nampak tak?? Mak concern sangat kan? hehehe.....Iyad? Memang iyad aktif terlajak. Mulut banyak sangat bdk ni. Insha Allah iyad gudboy kan? Iyad sayang bb kan? Walaupon hakikatnya iyad ni sangat kuat jeles. huhuuu...Apepon harap anak2 mama ni sume membesar sihat walafiat. Amin.

#pasni sambung lagi menulis..hehhehehe....




sape anda sekarang?

Kalau la sekarang ni saya bukan seorang tutor kat satu kolej swasta.
Agak2 ape la kerja saya sekarang.

Saya kerja kat sini since habis degree. My first job. My first experience.
Dulu mase mula2 masuk kerja sini, badan memang kurus keding. Saya seorang yang tinggi dan berat mase tu hanyalah 53.5kg. After 9years kat sini...beratttt semakin bertambah dengan jayanyer.
Nape lah agaknyer ye. Happy? bahagia? Stress?

Semua ade. Semua dalam SATU. Mustahil la kan kalau tak stress langsung. Tapi saya jenis manusia yang still boleh hadap stress dengan adanya rakan2 seperjuangan yang best. Tu yang paling penting. Masalah lain ? sila tolak tepii....

huhuuuu.....nape la tetibe mlm ni duk merapu pasal keje..

Kalau la saya bukan seperti saya sekarang...hurmmm...mungkinkah saya seorang polis?? hahahhaha

Oh ya..jangan tak percaya..saya pernah isi borang utk jadi inspektor polis...hohoooo...


Jom share. Bila anak boleh berjalan?

My boy iyad zhariif dah masuk 13 month. Alhamdulillah. Iyad sihat walafiat. Samgat aktif. Oooppss terlebey aktif suda. Bab makan memang kalah semua orang. Asal nampak je plastik. Meraung sesungguh hati. Wpon hakikatnya plastik tu ade buku. Atau ape sahaja..

Tapi kan....percaya x yang iyad ni masih xboleh bjalan.Berdiri lepas tangan dah boleh. Tp nk melangkah tuuuu... Nampak sgt takut. Huhu.
Dulu abang iqy. Cukup 12mth dah boleh bjalan. Lain anak, lain cara kan?
Yang penting anak sihat.

Jom share. Anak korang bjalan umur brape tahun ek??