sape anda sekarang?

Kalau la sekarang ni saya bukan seorang tutor kat satu kolej swasta.
Agak2 ape la kerja saya sekarang.

Saya kerja kat sini since habis degree. My first job. My first experience.
Dulu mase mula2 masuk kerja sini, badan memang kurus keding. Saya seorang yang tinggi dan berat mase tu hanyalah 53.5kg. After 9years kat sini...beratttt semakin bertambah dengan jayanyer.
Nape lah agaknyer ye. Happy? bahagia? Stress?

Semua ade. Semua dalam SATU. Mustahil la kan kalau tak stress langsung. Tapi saya jenis manusia yang still boleh hadap stress dengan adanya rakan2 seperjuangan yang best. Tu yang paling penting. Masalah lain ? sila tolak tepii....

huhuuuu.....nape la tetibe mlm ni duk merapu pasal keje..

Kalau la saya bukan seperti saya sekarang...hurmmm...mungkinkah saya seorang polis?? hahahhaha

Oh ya..jangan tak percaya..saya pernah isi borang utk jadi inspektor polis...hohoooo...


Jom share. Bila anak boleh berjalan?

My boy iyad zhariif dah masuk 13 month. Alhamdulillah. Iyad sihat walafiat. Samgat aktif. Oooppss terlebey aktif suda. Bab makan memang kalah semua orang. Asal nampak je plastik. Meraung sesungguh hati. Wpon hakikatnya plastik tu ade buku. Atau ape sahaja..

Tapi kan....percaya x yang iyad ni masih xboleh bjalan.Berdiri lepas tangan dah boleh. Tp nk melangkah tuuuu... Nampak sgt takut. Huhu.
Dulu abang iqy. Cukup 12mth dah boleh bjalan. Lain anak, lain cara kan?
Yang penting anak sihat.

Jom share. Anak korang bjalan umur brape tahun ek??


Welcome September - rindu banyak2

Assalamualaikum.

Welcome September yang awesome.

Lupa dah nak menulis macamane. Tu la akibatnya, bila dah lama sangat tak membebel kat blog.

Rindu nak blogwalking.
Rindu nak baca entry2.
Rindu nak mengomen.


#gambarpenyerii
#hai auntie2


Selamat berpuasa

Assalamualaikum semua.

Lama sangat dah tinggalkan blog yang dah kusam ni. Masuk ramadhan ni, maksudnya dah hampir setahun blog ini macam xde penghunk. Kesian sungguh.hahahahhha..

Sempena ramadhan, saya nak minta maaf andai ade terkasar bahasa. Tersakit hati.
And selamat menyambut ramadhan. Semoga ramadhan kali ini lebih berkat. Jom same2 perbanyakkan amalan

Semoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun lepas.
Tahun lepas, saya pantang. Tahun ni alhamdulillah.
Tapi awai2 ni cik red flag da datang. Huhuuuuuuu....

Amboii garang adik iyad. Pic semalam bawak anak2 pi beli groceries. 

Haa muka ada senyummmmm....