Im back..

Assalamualaikum.. 

Im back ! Poyo la sangattt maliana ! Hahhahaha...

Macam mimpi lak tetibe menulis. Dah berbulan- bulan menyepi dari menulis. Sayang pulakk kalau nak inactive terus blog ni. Banyak kenangan dalam blog ni. 

Lemauuu sangatt nak update. Korang xde ek perasaan macam saya ni? Mood nak menaip pon yilllek. Tapi ni gigih menAip jugak..insha allah nak merajinkan diri after this. Hopefully. Ok.

Utk permulaan, nak tempek latest pic mylil heroes. Dah besar dah pon. Iyad dah nak masuk 8 bulan. Means dah hampir 8 bula  kot saya xaktif blog. Kikiki



### pasni nak update lagi......heheheehhe

Heart melting. He's 3 Years and 11 Month

Lama sangat dah saya tak update blog ni. Blog yang dak kusam ni. Tak dan sungguh nak update. Kalau ikutkan, time malam2 boleh je nak update, tapi selalu flattt awal malam2.
Kat opis mmg sangat bizi la. Sebab new sem dah start.And tambah lak kena ajar new subject, so need preapration. jenuh mak studyy ! kalah anak murid...
Mujur la anak murid rajin mai kelas. Kalau xx, keciwaaaa la saya !!!

Nak share gambar abg rifqy. Gambar ni ambik masa kat kedah aritu. haishh..Mane entry kedahnyerr?? Mane entry adik ipar kawen? Mana entry berjimba di QueenbayMall? mana entry jumpa kak Gieyana ?? Sambut menantu umah mil ? adoiii...banyak sangattttt entry pendam.



Heart Melting tengok senyuman abang rifqy. 
Masa ni mood ni sangat baikk nak gambar.
Sebab baba die main cak cak belakang tiang.
Suka sangat la die.. =)

Bye bye penang


Hari ni last day di penang. Pagi ni akan bertolak balik ke kuala trg. Long journey. Long travel this holuday. Kuala trg ke kedah ke penang n balik kuala trg . Fuhhhh.... Penat n mencabar travel ngn baby kecik..


Welcome to kedah ! Ho yeahhh




Hari ni bermula perjalanan kami ke kedah. Adik ipar kawen kat kuala neram rasenyer. Jumaat akad nikah. Sabtu majlis dipihak pompuan. 


1st time bawak iyad jalan jauh. Hopefully ok la. Jangan cranky2 yer baby !! Abang iqy kan ader.... Hehehhe....

# teringat zaman blajar dulu kat kedah !! Kat kolej mara kulim ! Lama dah xjejakkan kaki ke kedah nunnn.....