MamaDira Chop,Baba Grill =)

Actually ni entry yg sepatutnya da letak 2hari lepas..tapi xberkesempatan lagi. aku pon xtahu mcmane la..ade idea nak buat lambchop ni. Ni angkara husband aku la ni..Dilayan pulok oleh si dira yang beria-ia nak dtg umah sewa nk msk katenyerr..So ape lagi,husband aku requesT..nak suh buat lambChop.. Dorang pon survey2 kat tenet...resepi n bahan2 nak buat lambchop.Bagus kan??n then dira explain all the program kat aku..aku suke jee..gumbiree..leh makan lambcHop. Balik umah..siap2 bahan ,terus buat.naseb la si Rifqy mama baek jee..xnanges. Aunty dira duk dukung die..heheHee..last2 letak lam buai,,terus tdo =) Baeknyer anaak mamaa..Sayang die!!!!


Tengok la tu,gaye my husband masak la kononnye.. tolong masak..Besemangat die masak daging tuhh..HuhUh.. aKu ngan dira yg xsabo nak makan =)


Yummy..yummy..Look's great...

Ni la die...seT sajian MamaDira Chop,,Baba Grill. kesimpulannye..sGT la besh..panasss badan!!! Da makan..sampai aku tertido kat sofa..mamai2 je ms dira balik..hahhaa

Ditambah Pula..Nescafe O beng!!!!


Kesimpulannye..leh la buat lagi pasni..ok je kalau nak mkn,,skali skaler =)

1 comment:

  1. lamanyer x merasa nescafe o ais.............huhhuhuhuuuuuu

    ReplyDelete