Fuh..........Penatt...Penat yang seronok !

Harini bersiaran dari rumah ! Yeay...already savely arrived from KL. Kami sampai terengganu malam tadi around 10pm. Sepatutnya sampai kol 9pm, tapi fligt delay. Biasalah kan. Takpe.janji selamat semuanya..

And arini masih dalam mood bercuti.Lalalalalalaaa...Mujur la masih sambung cuti 1 hari lagik kalo tak, mesti malas giler nak pergi kerja. Husband je yang masuk keje arini. Rifqy teman mama kemas rumah arini.

Cuti2 di KL yang sangat hectic ! Hectic sebab status mak buyong....Mak buyong yang memang nak berjalan pon susah, jalan sikit lenguh satu badan. Jalan sikit asik nak pee..ayyaaa...Tapi tetap gagahkan diri. Rugi la kan kalo p kl, setakat nak tido dalam bilik. Ye dop ??


Budak yang excited nak naik aeroplane !
Mase nih tunggu nak boarding ke KL..Tercapai hasrat rifqy nak naik flight !

Ni gambar rehatt kat sogo. Penattt round sogo.Kene la rehat kan ?


** Nanti la ye update detail..Nak kemas rumah.............................lalaalaaalaa


5 comments:

  1. bestnya dapat cuti-cuti...
    time peknen memang ler,asyik nak ketandas kejenya...

    ReplyDelete
  2. dah dapat peluang gunakan sebaiknya kan.. barulah happening dan tak rugi.. ;)

    ReplyDelete
  3. Mood cuti2 lagi yer.. Hi3!!!
    Amboi3!!! Dah lama antie x mai sini..
    Makin segak hah abg Iqy.. ;D

    ReplyDelete
  4. seronok ye rifqy dapat naik flight

    ReplyDelete