Im back..

Assalamualaikum.. 

Im back ! Poyo la sangattt maliana ! Hahhahaha...

Macam mimpi lak tetibe menulis. Dah berbulan- bulan menyepi dari menulis. Sayang pulakk kalau nak inactive terus blog ni. Banyak kenangan dalam blog ni. 

Lemauuu sangatt nak update. Korang xde ek perasaan macam saya ni? Mood nak menaip pon yilllek. Tapi ni gigih menAip jugak..insha allah nak merajinkan diri after this. Hopefully. Ok.

Utk permulaan, nak tempek latest pic mylil heroes. Dah besar dah pon. Iyad dah nak masuk 8 bulan. Means dah hampir 8 bula  kot saya xaktif blog. Kikiki



### pasni nak update lagi......heheheehhe

8 comments:

  1. sama la....xde masa nk berilek2 dpn lappy...baru nak taip...anak dah panggil

    ReplyDelete
  2. Welcome back!...wooo lama tul coti2 blogging ye..
    Hero2 pun dh beso ...ensem2x :-)

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah dan salam ukhuwah dari bunda...

    ReplyDelete
  5. welcomw back..maunya takde perasaan tu...hari2 ada tau...malas gila tapi tula sayang nak tinggalkan blog yang dah lama ni kan..so keep up ye dear...nanti kita datang jenguk lagi...alololo baby dah besar dah...

    ReplyDelete