Sume orang resah gelisah gara-gara AIRASIA !!!

 Semua orang ke yang resah gelisah sebab nak book nak g holiday ! AIRASIA kan buat promo bermula semalam.so memasing duk tekan tekan keyboard sbb nak tengok promoo..memang murah bangat beb!! Me pon mmg sangat2 terujaaaaaaaaaa ! TERUJA gilee..yang bestnyee..kwn satu department sume interested..sebok nak book beramai-ramai. Semalam dah macam pasar borong sudaa..Masing2 duk sibuk nak g holiday..Bayangkan..nak g holiday ramai2.pastu sapekah yang akan ade kat opis ?? And yang penting boss akan bagi cuti ke kalau sume orang ambik cuti pada mase yang same ??????? adoiiiiiiiiiiiiiii!!! Memang masalah gak niiii..penat PK..last2..tak decide lagi..lagipon tenet slow yang amat sangat !

Psssst : Korang g holiday kat mane ye ??



Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!!

9 comments:

  1. cuba jgn tk cuba..ebrbaloi2..hehe..tp jgn booking time opis hour hang..cuba tgh2 mlm nk ke awl subuh rmi yg masih tdo...zzzzz time tu laju

    ReplyDelete
  2. ha naa cepat2 book.. kami dah dapat.. heheh tapi cukup la satu oliday kot tahun depan sbb rayyan kira infant lagi kan.. dah 2 tahun baru nak lenjan habes2an..

    ReplyDelete
  3. mama nak pi mane nie?
    medan jom! tkyo sa sol out la plak..hehe

    ReplyDelete
  4. sian ke naa...kak ayu dah booked utk 2 destinasi..so far tak pernah lagi kelaur buzz tu...keluar waiting room pun jarang2 sgt...hehe...tak pe naa usaha lagi...

    ReplyDelete
  5. kan!! asek error jer! mama iqy plan nk bwk iqy ke mana?

    ReplyDelete
  6. tak pg mana2 pun.. ekeke..penuh kenduri kawin..

    ReplyDelete
  7. yana frust okeh ngn air asia nih.. punyelah tunggu tunggu tunggu.. bile malam dah ngntuk terus tdo .. esok2 nk booking dah abes dah tiket seposen tuh.. sabar jelah

    ReplyDelete