Dalam duk Bizi2 di opis..Mmg tak sempat BERBW, tapi nuffnang tetap BAIK hati..

 Me ni mmg suka sangat duk ngecheck akaun nuffnang. Walaupon dah tau sangat bukan ramai pon yang datang terjah kat blog picisan MAMARifqy ni..Tapi Cukup mengejutkan..semalam bukak2 kat EARNING..Tetiba nampak lak SATU BE baru from PROTON EXORA ! Ohh kamoooo encik NUffnang,mmg bermurah hati nak bagi pada blog ini..Rezeki oh Rezeki..

Emm..Me cukup2 kagum la..Pada blog yang xde SHOUTBOX, Tetapi blog die still UV ramai..
Memang sungguh Kagum..Means memang dah ade readers yang setia.Best kan ??

 ** Korang dah ade BE ?? BE yang ade ni pon..ciput je..Kumpul berzaman laaa jwbnyerr..hehhe


Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!!

5 comments:

  1. bestnya dpt BE baru..cik nuff...nak jugak la

    ReplyDelete
  2. me ada satu jer BE...harap2 jgn lah jd ME cepat2

    ReplyDelete
  3. sama ler kita, nuff snagat ciput..
    kita x banyak uv pun..

    ReplyDelete
  4. tahniah ye dapat BE kita baru dapat satu lagik

    ReplyDelete