Sape nak tau pemenang ??????? Siapa KAh ??


 Pada yang sudi Join GA mamaRifqy iaitu GA sempena BOLA . Me nak ucapkan ribuan terima kasih.Thanx a lot..Ade sebahagian me dah check entry korang sume.Ade yang belom tau..So,bile tak check lagi..Camnoo la me nak announce result . Hehheheeee..Saje je buat gimik..Hikhikhikk..Jangan marah ye.Lagipon..duedate GA tuh tak habis pon lagi.still running lagi.Masih sangat sempat kalau interested nak join.

Lame dah tak update blog..Takde mood..sebab me demam..Malam tadi baru ok sepenuhnya.Tapi batuk stilll ade lagi sket2.Harap2 cepatla baik..Ditambah pulak sekarang ni me mmg sangat bz diopis.Semeester baru already start plus nak siapkan dokumen2 yang auditor nak check..Auditor from MYQUEST..Mungkin korang pernah dengar atau mmg tahu kewujudan myQuest ni.Kalau yang keje kat IPTS,wajib akan tahuuuu..Hampir2 rase nak gilooo gak laa nak prepare all the documents..Apepon..kene usaha untuk kebaikan bersama..Chayokkkkkk ! ! !!


Gambar Penyeri
Tak best Buat entry xde gambar..


** nanti me citer ape kesahnye kami di WAKAF CHE YEH ! ! !



Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!!

4 comments:

  1. singgah tgk pic iqy cute heheheh

    ReplyDelete
  2. tu la..ras2 lum abis lagi..suspen jer..

    ReplyDelete
  3. shopping sakan lah tu kat wakaf che yeh..

    ReplyDelete