Aku ade kete EVO.Wah ! hebatt.................

Wowww.....MamaRifqy ade kete baru ke ?
EVO ! Kalo ade sebijik ni..Mesti rezeki le jawabnye..Hehhehe

Chanteqkan ? Sporty !



Tapi sesungguhnya...bukan kete Me pon..
Juga BUkan kete encik suami..


Meh Kite tengok Pemilik kete EVO nii !
Hebat sungguh..Mude2 lagi dah ade 2 kete yang beshhhhhh....Rezeki die la kan?
Pemilik Sebenar adalahh ZIZAN !


Rezeki....

Tetibe je me update pasai zizan..Nape ntah..
Saje je..Bukan sbb minat die hape...tetibe terbace di FB ! 
BUkak je nengok....Sekali rase wowwww ! ! !

**** wAHH..kalo la daku ade EVO,mmg beshh la kan ?
Apepon,,rezeki allah ni luas...Bersyukur dengan ape yang ada..

10 comments:

  1. wow!! rezeki kn..bertuah badan.. power EVO!!hihihi

    ReplyDelete
  2. wahhh dahsyt zizan...berdesup la keta tu kang kat jalan hehe ;p

    ReplyDelete
  3. Seronokkan dapat kereta tue...happy Zizan dapat kereta idamannya...

    ReplyDelete
  4. g wak lesen lu naamaaiqy hey!hahahaaha

    ReplyDelete
  5. Mitsubishi evo mmg best Na
    sporty jer kan..
    teringin gark..tp tak mampuuuu
    he he hehe..

    wah..zizan dapa evo..
    bestnya

    ReplyDelete
  6. kak ayu tahu zizan beli kereta ni masa hari dia mula2 beli lagi...sebab tempat dia beli evo tu sama dgn tmpt abang khai beli wish dia...hehe..kat JB ni kalau nak beli kereta2 import, memang kat situ jer tempatnya...sekarang ni aaron aziz pulak jadi duta DRIVE M7...company kereta yang sama jugak tu...dah nak buat cam mana...menantu tokey besar kereta tu pun artis...Juliana Banon tu...hehe...suami Juliana tu yang pakai baju hitam sebelah zizan tu...kalau artis2 beli kereta kat situ, memang cepat jer tahu, sebab diaorg ada upload kat fb dan forum...hehe

    ReplyDelete
  7. best kalau dapatkan?? ngeee verangan bukan kena bayor naaaa...

    ReplyDelete
  8. Salam kenal..feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

    ReplyDelete