Oh baby.....Kenangan lama

Malam tadi duk godek2 gambar...Tengok balik gambar-gambar lama.
Mengimbau kenangn dulu..mase me lahirkan rifqy. Mase rifqy umo sebulan..hehehee

Me ngan BFF..Lebat kan rambut rifqy..
Mase ni adik ipar kahwin..Mase ni, me belum habis pantang..30 hari rasenye.

Nih mase umor rifqy 2years.
Mase ni agak chubby..Kuat menyusu nii...

Nih mase umor die 3 bulan..Semangat youuu  !


Hhehehee...Suke suke..Tengok gambar baby ni.
Moga ade rezeki..amin amin 


** Impian yang 1....kalo pegnen kali ni, niat nak BF full 2years..
Aritu rifqy tak sampai setahun lebihkurang 10 bulan kot.
Tak paham ngan orang yang tak suka sangat nak BF, sebab takut breast  jadi besar..ade ke patut ?
And..reason lain tak nak BF sepenuhnya, tak sanggup bangun malam BF anak..lagi xpatut !
Sungguh tak patut kan ? Percaya x ade ibu2 yang macam tuh ? Tak percaya ?

14 comments:

  1. kak jue pun sama siang malam duk doa moga kali ni dapat BFF sepenuhnya...
    muka rifq tak berubah...

    ReplyDelete
  2. go akak...rayhan skang pon still bf lagik...
    p/s: doakan akak dapat bb cepat2=)

    ReplyDelete
  3. bagi saya satu kenikmatan dapat bf kat anak-anak...

    comelnya rifqy.....

    ReplyDelete
  4. ala tomeinya..tu la.bila tgk gambar diaorg masa baby..windu nak baby kan?

    Naa..yg pasal frame tu..satu set tu 4 pcs mcm yg Ayu punya tu la..RM 80.
    gie la jengah FB dia..

    ReplyDelete
  5. mmbesar dgn sehat dan comel :)

    ReplyDelete
  6. akak pun suka tengok gambar baby mesti senyum2 sendiri... tak sedar anak2 makin membesar, anak2 akak, kecik semua paha macam ayam kfc bila dah mula tadika, jadi kurus jer.. kuat main betul..

    ReplyDelete
  7. salam kenal.comelnyee baby u.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  8. insyallah ada rezeki tu...umi doakan ye..amin...mmg ada gak dgr ibu yg alasan cam tu...pelik tapi benar...

    ReplyDelete
  9. bg kita BF lg sng..sumbat je dlm mulut malam2..kalo minum susu fm penat lah nk bgun bancuh..ekekke

    ReplyDelete
  10. comeynya Iqy...rindu bb nye smell gak nih...wuwuwuw

    ReplyDelete
  11. Lebat betul rambut Iqy masa umo sebulan tu :)

    ReplyDelete
  12. mama iqy dah join group kim..leh join group ni klu xjoin lg... tuk ibu menyusu hehhe..byk pnduan kt sni..

    http://www.facebook.com/groups/KIM.susuibu/

    ReplyDelete
  13. what?? ada ibu yg tak sanggup bgn malam bg susu kat baby? baik takyah beranak kalau gitu,. ntah ape2

    ReplyDelete