Best buddies at UKM



AWAS.....Entry yang dah basi..Kikiki..baru nak hapdate ke tuan rumah ?

Aritu kan kami 1 family bercuti dengan best kat Gold Cost Morib..Cuti2 yang sangat bermanfaat untuk kami terutamanya anak bujang mama la sirifqy tu..

And..bile dah sapai KL ni, harus la ambik peluang ni untuk jumpe kawan2 ukm dulu..Tapi hanya sempat jumpa Ida dengan sabeetha je.Kami berkumpul kat rumah Sabeeta kat area Putra Height kalo tak silap la.main Tibai sebut je ni..rasa cam betul dah..

Macam biasa la kan..Bila sampai umah,opkoz la tuan rumah akan bzii masak itu ini..hehehe..Si Sabeetha ni mmg suka masak tapi badan maintain kurus kering. Tak berubah langsung dari zaman UKM sampai la ade anak sorang ni..rayyan yang agak chubby ituuu....untung kan  jadi orang kurus.bila nak kurus ni....


 Kami bertiga..Memang dah lama tak jumpa.
Ni pon jumpe xlama sangat pon.Tapi sempat la berchit chat kejap..boleh la..
Tak tau la bila pulak leh jumpe..Last time jumpe ida masa ida deliver aritu..7 bulan yang lepas kot..


Kami dengan anak masing2..Si yusuf yang duk atas sofa tu adalah anak ida.
Sombong sangat.tak nak bergambar..Tapi di saat orang dah nak balik baru la die nak bergmbar..



Haa..ni la family kecik idaa...Ensem Yusuf..jejaka ensem ni..


## Teringat dulu masa kat UKM, lepak same2,makan same2...tengok TV same2..
yang tak tahan..main game bersungguh sungguh..Mase tu,,game ZUMA..
memang sangat addicted ngan game ZUMA..duk senyap je dalam bilik,ingatkan studi, tapi main ZUMA..

## Best jugak kan kalo ingat2 zaman dulu2..kan ??
Korang still contact ke dengan kwn2 belajar duluu ??

6 comments:

  1. la naa ukm ke dulu? sama la kite... fakulti apa na dulu???? heheh tang game zuma tu pun sebijikkkkkkk hahahahhahah ada kawqan sampai nages sbb tak lepas level bape ntah

    ReplyDelete
  2. masih contact kawan2 skolah dulu
    baru jek pi jumpe2 makan breakfast smlm ;)

    kawan2 u takde..ada la dlm 2-3 org je kot, hihi

    naa, kawan naa dok putra height?
    dah dekat sgt dah ngan kite tu naa :)
    kalu tau, bleh dtg umah :)

    ReplyDelete
  3. na.. kawan na baru pindah ke..umah dia nampak bersihhh je..kiki.. besar lah umah dia..

    ReplyDelete
  4. sronok bila dpt jmpa kwn2 time study kn...akak pn tk slalu dpt jmpa

    ReplyDelete
  5. rasa nak balik ukm jer, x nak kereje, susah2 blajar, x le seteruk kereje kan...

    ReplyDelete