Heart melting ! Amacam ensem tak berambut pendek ?

## AMbik gambar dari banner saje.Malas nak godek2..

Nak tunjuk gambar rifqy berambut panjang.gambar atas tu nampak clear kan ? nampak sangat panjang rambut si rifqy ni. Pegi mane2, mesti orang tegur,panjang rambut Rifqy..Kalo die main2, mesti tangan sebok duk selak rambut die..Sebab asyik tutup mata je.SO, last2 baba ngan mama decide nak potong rambut rifqy 

kadang2 rasa sayang gak nak potong, sbb dah tau muke die mmg akan lain kalo rambut pendek.
Kecomelan hilang..hehehhee...Kikikikiii...

Masa kat kedai gunting, mama tak masuk la sbb ramai sgt org duk menunggu.sume lelaki.Kedai tu kedai kawan baba..So baba je la yang pujuk rifqy.Mula2 nanges gak masa mula2 masuk kedai..tapi bila dah start gunting, die behave je.tak nanges pon.Gudboy...Masuk je kete,terus sengih2..
Mama tanya, ensem tak ? Bersungguh di jawab..ensem mama ! !

Jom ushaa..Wajah Rifqy yang selalu buat Myheart Melting !
oh..my Darling....


Ni model Colgate nii...Sengih sungguh2..
lain kan muke rifqy ni...


Saya model telefon..



Lain sket muke rifqy..
Ada yang cakap..hilang dah muke jambu Rifqy..
Kikiki....ade ke patut ?kuikuiii...ye la pegi mane2,mesti orang kompius..boy or girl

Now, anak mama muke macam orang besar. Muka macam budak matang.
Padahal sangat manjaaaaaa..Bila sakit sikit...."mama !!! Sakit mama !!
"baba...mama buat,baba !! "

## memng banyak mulut ! ! ! jenuh nak menjawab.....
Ni kali ke2 Rifqy potong rambut..3X termasuk botakkan kepala ms dalam pantang !

## Anak korang nanges tak ms potong rambut ??
saya suke je tengok budak2 rambut panjang sikit..Budak laki..nampak comel...
That why la rasa xnak potong rambut rifqy...Potong pendek sikit je..
Korang lak macamane ??


9 comments:

  1. masa aQeel baya iqy skanf mmg emraung nk potong rmbut..

    iqy maintain comel n ensem :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh...machoonya rifqy..
    bilalah unty n dhiya dapat jumpa rifqy live ni, nak picit2 pipi iqy..huhu

    ReplyDelete
  3. ensem iqy ngan rmbt baru...tisya ok cz tmpt gunting rmbut tu mcm mainan yg ltk coin so suka la die

    ReplyDelete
  4. ank akak pn msa mula2 potong nangis jgk.. skrg dah xde nangis2 tp still xduk diam pening tkg guting nk siapkn.
    lawa la bju rifqy... bile kt mne ek..?

    ReplyDelete