Makan-Makan sempena syawal belum berakhir......

Assalamualaikum..Selamat pagi sume...

Pagi2 ni nak buat kawan2 terliur..minggu lepas, kami tutor2 kat kolej ni buat jamuan raya walaupon dah habis syawal da..tetap buat jugak.Sebab kekangan masa..sangat bizi ngan macam2 bende nak kene buat..Dengan audit lah, dengan nak isi markah Myquest lah..dengan budak2 nak exam lah...

So, last2 decide..buat je la henta keromoo sajorkk..main order je..Tapi as usual la, me tetap kene buat kuah laksa putih ..dah la lame gile dah tak buat kuah laksa tu...


Sebut jamuan raya, ketupat rendang wajib la ade kan?
Baru lah namanya Jamuan..ye dok ??


Cenderahati untuk tetamu...hehee..simple2 sajerrrr...


Antara menu2 yang ada...
Menjilat jarii...Kenyang sampai malam la jawabnyerr




Puding warna warnii...sedapp jugak...


Tapaii....Oh saya mmg tak suke tapai..



Buktii..........semua kelaparann !
Semua kusyuk duk mencedok makananan.....

** oh ya..arini ade lagi department buat makan2..kikiki
Korang ade lagi ke buat open house???
Makan free mmg best kan? 
Selamat menternak lemak ! ! !



4 comments:

  1. HOH?????bakpe letak gambor ada muka saya tu?????? tidakkkkkk!!napok mcm lapo beno.....!

    ReplyDelete