Abang yang selalu jeles

Bila ada adik ni, abg rifqy makin menjadi jadi jeles dia. Selalu jer jeles ngn adik iyad. Kalau adik pakai stokin, die pon sebuk alan carik stokin, adik pakai topi, die pon menjerit nak topi jugak...and latest... Kalau die nampk adik xduk dalam bouncer, mesti dia yang akan p duduk n tido atas bouncer tu...ayyaaaa....tapi mujur la kalo adik duduk ats bouncer, die xde la cakap nak duduk jugak ! Kalo x, mauu naik hangin mama ni !!


## landing baikk punyerrr sampai tertido.


# hadoiii... Buruk benorrrr nampakk ! Dah ler die tu beratt... Mau rosakk kang baru la nganga mamaaa.....

7 comments:

  1. hahaha kelakar iqy.... rayyan sok tak tau cane reaksi.. lani sebok tanya bila adik nak kuar, nak ajak naik beskal LOL

    ReplyDelete
  2. kemain landing ye..patah kan..hehe

    ReplyDelete
  3. Nampak iqy berisi jugak kan.. Peha sedap tu :)

    Zakwan umo 5thn 20kg
    Nayli umo 1thn 9bln dah 15kg!!
    Berat!

    ReplyDelete
  4. Salam, sy blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...sy follow sis kat cni n kalau sudi follow la sy blk yer...

    ReplyDelete
  5. biasalah..baru2 ni memang susah nak adopt lagi kan? lepas ni mesti dia syg adiknya.... Tapi cute la bila si besar dlm rocker tu

    ReplyDelete
  6. Adooiii..iqy iqy... kelakarvplak nengoknye.. :-)

    ReplyDelete
  7. alahai abg iqy.. ye la.. lme gop dia mnje ork.. tu tba2 ada adik dia brase tu.. normal ank sulong gni.n tp dlm hati ada rsa syg...

    hihi.. klakor plok tgk abg iqy tdo...

    ReplyDelete