Request dari si abang

Banyak sungguh request si abang ni..tiap2 ade je yang dia mintak. Dia kan mmg nak jugak apa yang adik dia ada.

Before ni saya ada citer kan yang rifqy slalu nak duk ats bouncer adik. Baru ni saya pujuk dia. Cakap jangan duduk ats kerusi iyad nanti rosak. Sian kat iyad... Last2 sehari after that, dia duk bisik2 ngn baba dia. Suh baba belikan dia kerusi macam iyad tapi yg besar sikit.... Bolehhhhhhh?? Ayyyaaaa.... Dengan mama tak brani mintak ye..

Tuptup pagi smalam, hasrat tu dia bgth mama.... Hahahahaa.. Gelakkk jerr.. Ade ke patut nak bouncer mcm iyad tapi yg besarrrrrr.. Haiiyyyyyyaaaaaaaa......

#### kelakarrrrr la kamo ni wahai anak !!


2 comments:

  1. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete