Hodel Sri Damansara Superb !

Masak kat KL aritu, me stay kat satu hotel ni..For me, memg sangat berbaloi la..Walaupon nak carik hotel ni punyela sesat.Pusing masuk tol 2,3 kali..Hhehehee..Hubby dah hampir2 give up sudaa...last2 jumpe jugak.Kuikuiii....Rege hotel ni RM129.Bilik yang luas..TV lcd yang mengancam..Bilik air yang superb Menarek.For me, mmg ok la sbb rege die tak mahai sangat..

Jom tengok..kot2 ade yang nak stay sini  !hehehhehee....

 Abaikan la bende2 yang bersepah.
Me snap gambar ni pagi2  bute..hehehhehee...Mase ni belum kemas lagi nak checkout.

 Ini adalah rupa bilik air.
Sangat puas hati..

 Rifqy yang sebenarnya agak moody sbb baru lepas makan ubat.
Tapi bile me tunjukkan kamera..sengih je la die.Layan mama..Gudboy la sayang ni.


Kawasan Lobby Hotel Sri Damansara.
Masa ni mmg dah nak check out sudaaa...

Peace from Mamarifqy yang chubby ! Bukan main tembam lagi..hehehhehhe

Seyes memang sangat berbaloi stay kat sini
Hotel Sri Damansara
(hotel ni baru lagi...)

Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

9 comments:

  1. vacation ker.. hotel ni mmg dekat ngan umah saya =)

    ReplyDelete
  2. tkdelah mahal sgt regenya..kira affordable lg utk semua kn..hotel pon cantik..

    ReplyDelete
  3. murah jugak tue kalau cantik gini.. selalunya dah 150++

    ReplyDelete
  4. wah bestnya hotel tu cantik tol la...mesti tido dengan nyenyak kan

    ReplyDelete
  5. sgtla dekat ngan umah saya..tapi saya xde..huh...xde maknenye gakkan

    ReplyDelete
  6. harga die berbaloi gak kan... bilik die pun mcm best je.. happy sokmo la rifqy yer

    ReplyDelete
  7. menariknya jgk dgn rate cam tu..
    best!!!
    leh ar duk situ jgk...
    yipiee..

    ReplyDelete