Meet MamaTisya @ Ikea

After penat bershopping di Jalan Tar, dengan Rifqy yang sdh bosan menunggu + nak tukar diapers rifqy..cepat2 carik tandas yang sesuai..Then terus bergerak ke Ikea.Mase tuh, jam dah lebeh kurang pukul 2 lebey kot.Lupe dah..Perut pon mmg dah lapar.Bimbang gak,takut jem.sebab mmg niat nak makan kat Ikea je..memang agak rushing kesane.Sebab Aim nak gak jumpe ngan blogger ituu..

Mase duk tengah shopping, Anje Mamabalqis dah kol tanya me kat mane.Mmg agak lambat la.So harapan me nak jumpe anje hancur..huhuu..Banyak plan hancus..sbb Rifqy yang xsihat.so sume timing sudah larik !Takpe la..nak buat macamane kan? Memang dah tak de rezeki.So harapan hanya simpan untuk Jumpe MAMATISYA. Harap sangat dapat jumpe kak amy..Myhubby pon semangat  suh me jumpe.Sebab alang2 dah datang KL,biar la jumpe wpon sekejap.Tq darling..u mmg paham i !

Alhamdulillah,perjalan xjem sgt..Mujur la sempat sampai.Memang Kak Amy dah hampir2 nak balik dah. So me cepat2 carik parking and..terus carik kak amy.

Tup..Tup...dari Jauh nampak kak amy senyummm...sengih....me mmg sengih la..Gembira tak terkate !
Sembang2 kat depan Pintu Ikea tuh je.Ye la kak amy pon dah nak balik..Terus posing2 la..snap2 gambar jap buat kenangn.MyDSLR lak macam buat hal..ssh sket nak snap.tak paham nape..huhuuu...



Jumpe LIVE dengan  MAMATISYA 
Memang sangat peramah.Ramah tamah dan Mudah Mesra 


Rifqy lak sombong.Malu2 la konon.Macam xde mud sgt nak pose.
Si Tisya mmg suke gambar.liuk lentok je pose die.
Abang Iqy malu la,Tisya..Tisya chantek !!


** Serius..suke la jumpe kak amy..Kesimpulannye,kak amy ni kecik je orangnye.
yang penting sangat Ramah Tamah ! Tak kekok jumpe ngan die wpon sekejap !



Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

7 comments:

  1. mmg best kan klu jmpe geng blogger...
    pastuh posing tuh wajibla kan???
    naa blom jmpa akak lagik..
    akak pon ramah tamah gak tau.... hehehe.....

    ReplyDelete
  2. uiks segan..ramah tamah...hehehe..tu la akhirnya ketemu jua even sekejap tp sempat la snap gmbr kn..hehehe...ada rezeki kita jumpa lg..iqy yg badmood cz tk brp sihat

    ReplyDelete
  3. wah syoknye tgk tisya berposing..bukan main lg die..

    ReplyDelete
  4. klw kita ada kt kl sure dpt jumpe juga ni
    aritu ada 2 org blogger luar kl dtg kl na & kwn dari melaka..
    kwn tu pon sms nk jumpe kita lak xde ish rugi2

    ReplyDelete
  5. tak dapat jumpa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. amy memang ramah tamah, mudah mesra...rugikan tak dapat jumpa naa, tunggu kita turun terengganu plak k...

    ReplyDelete
  7. bila plak kita hehehe... best kan skali skala jumpak blogger.. :)
    ari tue mamatisya trun png tp nureen x leh g jumpak dia :)

    ReplyDelete