Today..He already 2 Years Old..

Arini, Genap Usia Rifqy 2 Years Old.

Dah berhari-hari me xupdate blog ni.But Today disebabkan besday anak bujang mama ni, tuh yang tetibe update.Sebab nak abadikan kenangan kat blog kecik ini.
Mungkin untuk tatapan rifqy 1 masa nanti. InsyaALLAH..

15 Januari 2010
Tarikh keramat mama lahirkan Muhammad Irfan Rifqy

Now 15 Januari 2012

Rifqy dah besar..
Sayang mama, Mama ngn Baba sentiasakan doakan yang terbaik untuk rifqy.
Mama ngan Baba sayang sangat kat Rifqy. Moga rifqy membesar sebagai anak yang soleh, 
anak yang baik, anak yang taat pada Agama, Anak yang berjaya Dunia Akhirat. AMIN


Gambar FRESH terkini..
After potong rambut..Lain muke rifqy..



** Kejap je dah 2 tahun anak mama..huhuhuhuu..sebak+sedeh pulak....


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

19 comments:

  1. Happy birthday rifqy :)

    Mama jom join giveaway sy :)
    http://www.fatinarinabdullah.com/2012/01/first-giveaway-2101coffee.html?m=1

    ReplyDelete
  2. hepi besday rifqi...semoga jadi anak yang mengenang jasa ibu & ayah yang menjagamu hingga dewasa dan menjadi anak yang membanggakan :D

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Rifqy!!! :D hugssss

    ReplyDelete
  4. tetap comel!! aah dalma naa takupdate.. rindu nak baca na tulis.walau hanya tentang iqy hehe

    ReplyDelete
  5. nely jugak bakalan 2 tahun..sekejap je mase berlalu kan :)

    ReplyDelete
  6. Yipieee..
    IQy dah 2 thn~!!!
    haa..nnt kl buat majlis,jemput Balqis sekali tau..
    Semoga Iqy menjadi anak yg soleh dan pintar dgn Izin-Nya..amin..

    ReplyDelete
  7. eppy bufday to rifqi..be good boy..

    ReplyDelete
  8. happy besday ...moga jadi anak yang soleh ye sayang...hensen rifqy

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday Iqy
    sorry acik lmbt wish..
    pc dak aqil conquer
    btw,baya aralah iqy ni rupanya...

    ReplyDelete
  10. happy birthday rifqy.. be a good boy ok laling...!!!

    ReplyDelete
  11. hepi buffday rifqi..oo kiranya buffday naa n iqy dkt2..buln yg sama..mesti mmg serasinie

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday sayang..
    Moga diberkati dunia & akhirat..
    Amin!!

    ReplyDelete
  13. happy belated bday buat rifqi..moga jadi anak yang soleh..

    ReplyDelete
  14. ni nampak handsome birthday boy. jd anak soleh yer..

    ReplyDelete