Begini caranya

Me memang dah jatuh cinta dengan lagu Saheizy Sam duet ngan Yana Samsudin.Tak sangka lak saheizy boleh nyanyi.Best..Ala2 macam orang indon yang nyanyi.Mase mula2 dengar lagu ni..terdetik dalam hati..eh eh..bestnye lagu ni.Sekali bile tau Saheizy yang nyanyi..lagi terkejut eden. Sungguh Tak sangka.Biasa tengok die blakon je..

Lirik Lagu Begini Caranya – Shaheizy Sam / Yana Samsudin

Aku tak bisa mengatakan perkataan
Kelu lidah bila berdepan kamu
Percaya pada naluri hatiku
Yang nyata sudah ada depan mata

Tapi aku masih belum mengenalmu

Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta

Aku tahu dimana nak cari cintamu

Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu

Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Ini caranya bagi diriku

Caranya bagi diriku

Tapi aku masih belum mengenalmu

Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta

Aku tahu dimana nak cari cintamu

Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu

Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Aku tahu dimana nak cari cintamu

Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu

Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Ini caranya bagi diriku

Caranya bagi diriku


## Best..Try la dengar..Me ni jenis yang dengar lagu/radio mase on the way g opis je.Means lagu2 lagu HotFM je la me dengar.And kadang2 dengar THR..especially malalam2 kalo kuar..Kalo zaman2 belum kawen aritu,mmg sgt ske dengar2 lagu tiap masa.hafal lirik laggu lagi..adoiii...ntahapapantah....Hobi yang kurang bagus tu,kan ? 


8 comments:

  1. tak penah lagi denga lagu ni

    ReplyDelete
  2. haku
    since ade anak ni
    mmg la orang tua band radio lelain kecuali radio IKIM
    nak gi masjid selalu..
    mmg la tak sempat
    btw
    terdgr algu ni jugak masa adik aku pasang radio dlm keta
    mmg mcm lagu indon2 sikit
    huhuh

    ReplyDelete
  3. ooooow... artis serba boleh haa..

    akak x penah nak dengar lagu2 ni sekarang ni,.. almaklum anak2 mesti dah rebut cd dulu,.. kat rumah ke kat keta ke x da peluang dah,.. kesian kann

    ReplyDelete
  4. lya x perasan lg lagu ni..
    owh..2-2 blh nyanyi yer...

    ReplyDelete
  5. psstt:
    cun sgt header tu,,sweetnyer iqy

    ReplyDelete
  6. betul!
    tak sangka depa yg nyanyi kan..
    sedap je..

    *Naa..camna buat background polkadot camni, cam nak buat jgk je, simple template camni..nnti ajarkan.. ^_^

    ReplyDelete
  7. sam mmg penyanyi sblm berlakon
    die ada kumpulan hiphop sendrik dulu
    yana pun mmg penyanyi sblm ni
    so, mmg dua2 bleh nyanyi la kirenye

    suke gak kat lagu ni..:)
    mule2 igt sape la yg nyanyi, hehe

    ReplyDelete