Rezeki Ramadhan..Alhamdulillah

Skaang ni banyak sgt contest online FB,yang kene share..Share and Win..Kadang2 me mmg join sesuke hati je.Kalau mood tengah elok, and rajin, so join la..Bukan susah pon..kan ??

And..Me join contest share and win kat FB Baiti Jannati Deco. Actually , me join sbb terbekenan tengok wallpaper yang sangat chanteq..Pelbagai jenis wallapaper ade..Mesti cantik kan kalo rumah ade wallpaper yang cun melecun..

And..semalam, me dapat notification kat FB, yang bgth me antara winner untuk contest tu..hehhee...Sangat gembira.And yang menggembirakan, pihak Baiti Jannati sudi pos wallpaper tu ke Terengganu.Sebab kalo ikutkan maklumat asal, kene pergi ambik kat showroom die.Alhamdulillah,Terima kasih ye Baiti jannati..



Me tak sure la size ape yang me dapat untuk wallpaper tu,
tak kisah la..janji Rezeki..Kalo sesuai ngan rumah dan nampak cantik, leh beli lagi..


## Korang minat pasang wallpaper kat dinding rumah x??
Teringin tak ? Kalo nak cuci mata, terjah la Baiti Jannati Deco...
Serius hasil Baiti Jannati mmg superb ! Sangat gojes..Macam2 pilihan ade..
Tak caya ? Serang la Baiti Jannati
Kot-kot nak pasang untuk raya...kikkii

6 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki.. bestnye menang. tahniah! :D

    ReplyDelete
  2. Beriya la awok raye taun ni...

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah... ada lg 1 rezeki ramadhan.. ce tgk kat blog kita hehe..

    ReplyDelete
  4. wah.. tahniah.. yana dah lama tak join contest.. tak sampai seru lagi kot.. heheheh

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh ada yg beraya dgn wall.paper hihi

    ReplyDelete