Macamana Persiapan raya ??

Arini dah masuk 23 Ramadhan suda.so ade 1 week je lagi kite sume akan sambut raya.And Khamis ni last day me keje.So dah start cuti.Best dengan gembira..

Raya dah makin hampir.Persiapan raya xbuat pon lagi.sekadar beli kuih raya sket.Tuh pon baru order..hahhaha..mujur la tempahan masih lagi dibuka.Kalau tak,sape yang datang raya umah me,makan biskut merie je la..hahahhaha...

Cuti Raya start awal..boleh pulak baba Iqy dah mengomel macam2..katenye raya lambat lagi tapi cuti awal..Mentang-mentang umah area sini je.Dekat je ngan umah mak die.hehehhe..apepon me mmg happy.Leh la kemas2 umah sket..Shopping ?? Macamane?? Actually my baju kurung yang ditempah tak ambik pon lagi kat tukang jahit.Tak tau le dah siap ke belom..hahahhahaa..Baba Iqy pon xbeli lagi baju tshirt..Tak pe..orang laki ni senang nak carik !Rifqy ?? Tak yah sebut la..baru ni me duk simpan baju Iqy..memang dah terlebey sudaaa...hahahhahaaa..Cuma me nak carik belt je..Tak carik lagi..

And..before raya..nak jugak buat kuih raya dengan ahsil tangan sendiirk...wpon sejenis..Walaupon sekadar buat Cornflake bercoklat..hahhahahaaaa..yang penting..buat..InsyaALLAH..oh yaaaa..me suke sbb tak tinggal lagi puasa Tahun iniii..hehehhehehhhee...

2 comments:

  1. arief baru ada baju melayu je hahaha.. so malam ne start shoping sbb gaji dah masuk

    ReplyDelete