Sempena Ramadhan,Mari sama-sama kite doakan untuk Adik Anis...

Selamat bercuti semua pada yang cuti la..pada yang tak cuti,selamat bekerja..Mood kelaut nak berblog dengan aktif..Arini me duk lepak kat umah ngan rifqy.Walaupon tak keje,tapi still buat keje opis kat umah.settlekan mana yang tak settle.Dah tugas, terpaksa la ditunaikan.Betul Tak ??

Baba Iqy g opis tadi sbb server intenet shutdown.Tinggal me duk layan mamat kecik ni.Tuh tengah tengok TV duk menjerit itu ini.Nampak gaya macam nak tido..Jap jap g tido la tuh..

Petang ni,buat pertama kalinya ,kami berbuka diluar.Tuh pon sebab husband join majlis buka pose ngna geng2 kamera die.Kat Garden Restoran Chendering.Me memang tak pernah pergi pon lagik.Tak tahu la makanan best ke idok.Harapnye ok le.Cuma me tgh pk,camno la nak berbuke nanti, mesti si Rifqy tuh aktif semacam! Adoiiii..Takkan la nak tinggal? Tak sampai hati leee.Jawabnyee bawak je laaa..hehehe

Untuk pembaca-pembaca blog MAMARIFQY..yang baik budiman..Minta korang doakan anak kwn opis me,NANIE DEAN (Kak Nani)

Tabahnye hati seorang ibu..Kuatkan semangat kaknani.hari ni dah masuk hari ke 17 kaknani berkampung di HUSM,kubang kerian.
Anis anak bongsu kaknani sedang menjalani pembedahan kepala..
Dah operate kepala kali ke3 kot sepanjang 17hari kat wad..subahaALLAH..
Moga adik anis kuat ! ! !

Sebelum adik anis dibotakkan 
Me pernah buat entry dulu citerkan pasal anis ni


Doakan untuk anak kecik ini..kesian sangat !!!
Tiap kali tengok wall FB kaknani..mesti sebak gile !!



8 comments:

  1. moga adik Anis cepat sembuh...amin..

    ReplyDelete
  2. Moga adik Anis cepat sembuh dan bersabarlah buat ibu Anis..

    ReplyDelete
  3. moga anis cepat sembuh ye
    dah kepada kak nani pun semoga tabah mengahadapi ujian ALLAH

    blog kak nani pun dah lama x update tu yang x tau perkembangan tu

    ReplyDelete
  4. semoga adik anis cepat sembuh..ohh duk husm..wad mana yer?

    ReplyDelete
  5. Semoga sinar harapan menyerlah sempena bulan mulia ni...dan semoga Allah memberi kesihatan yang baik buat adik Anis, amin

    Sedih sangat biler tengok ader anak kecil yang terlantar di hospital....

    ReplyDelete
  6. sedihnya..moga adik anis cpt sembuh ye..

    ReplyDelete