ape yang lain..Cer korang tengok jap ! kompius rase ! !!

Me snap gambar Rifqy ni pagi tadi before g opis..suh die galas beg PoOh die..Then masuk opis ni,me tranfer la gambar dalam laptop..tup Tup tengop...YA ALLAH..apsal lainnye RIFQY ni..sekali me tengok macam orang besar je..sekali tengok macam......sape ntah..tapi seyes mmg lain..tak tau ape yang lainnyee..cer korang telek2..ape yang lain pada Rifqy ni...


*** ape agaknye yang lain pada Rifqy ni..ke korang rase same je ??
Ke mama die je yang rasa lain ?????

9 comments:

  1. huhu..sebab rambut kot sis...tp nmpak lain la..
    ke sebab Iqy xbuat kening mcm slalu die buat kat pix2 lain??hihi

    ReplyDelete
  2. Galas beg camtu dah nampak mcm budak skolah ler dear.. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. maybe sbb dia senyum lebar sgt kot....

    ReplyDelete
  4. yelah nmpk lain..fesyen rambut kot..eh senyum lebar sgt, muka nmpk bulat kot..hee tp lainlah kan..cam budak beso nk g school dh ni.. ^_^ comel~

    ReplyDelete