Puding terbaek dari ladang..khas untuk kamooo

Hari JUmaat adalah hari yang membesarkan body kami suami isteri yang mmg dah besar ini. Hari Sabtu..hari memasak simple2..then petang..ade makan2 lagi kat umah kawan..AMboi..makan ajerrr mamarifqy ni.Bile la nak kurus agaknyeee.Kurus dalam mimpi je la nampaknye.

Hari sabtu..kwn opis yang baru kawen..nak datang umah.Me msk yang simple2 je..Sya ngan suami..PJJ ni..si isteri seorang yang berjiwa lemah lembut..mudah menanges..harharharr..bila berjauhan ngan suami..kesian sya..moga lebey tabah yee..sebab kamoooo tabah..sy hadiahkan puding BEST  woooooooo  untukkkk kamooooo !


Puding TErbaik dari ladang.Opkozz la resepi si Chanteq ini .
 Sya dan Suami.
Husband sya yang pemaluu..hehhehehehhehee..

 Ayam black pepper !

 Ditambah pulak dengan soohonn !! Bestttt wooooo...
Makanan paling simple..


Last...budak ini nak posing jugak.
nak tayang gigi laaaaa, mama...

*** Before sya datang..encik suami buat tawaran terbaekkkk punyeee..
Belum habis tanyaa, me dah mengiyaakan ! Suke beb..
APe la agaknyeeeee  ?
Nanti me citer ye !!

6 comments:

  1. WAT?????PE TAWARAN tu???i xtau pon....ce citer..ce citer

    ReplyDelete
  2. kita lom try lg wat puding tu
    tak jadi2 nak buat bile ntah ada masa

    ReplyDelete
  3. Husband Sya tu tadi ingatkan SY..heee

    Ada iras2 SY la :-)

    ReplyDelete
  4. ya allah naa...kita terliur tgk ayam blck pepper tu..menu ayam plg kita suka..hihi..lg pedas n panas lg best.

    ReplyDelete
  5. wah naa dh wat puding terbaik dr ladang dlm gela..cun2...sedap nmpk ayam blackpepper

    ReplyDelete