Hadiah best..baru guna..! ! !

Baru ni Rifqy bergaya dengan hadiah from IBuayadamia aka kak ayu. Hadiah nie mmg dah lame gile dapat from kak ayu.  Hadiah besday rifqy..Tapi mmg tak guna pon lagi sbb baju ni agak besar untuk Rifqy. Baru ni,pas die mandi , me telek2 baju kak ayu bagi tu..terus ambik n try die pakai..haaa..sangat la muat dengan die..

So,terus la ambik Dslr baba Iqy..snap la moment yang best ini.Sekarang ni Rifqy mmg sonang nak bergambar..Tapi tak leh la dalam jangka masa yang lama..Hanya 5minit yang pertama je la.Dalam mase 5 minit tu,die mmg akan bagi kerjasama yang sangat bagus dalam bab2 berposing ni..After than that..mmg payah !  !!



 Comel la kamooo ini !   !!
Pengarang jantung MAMA !

6 comments:

  1. ah ah..cantiks..Ayu pun still ada baju gown yg Iris menang, tak pakai2 lagi sbb besar..

    ReplyDelete
  2. eee... mmg comel la die.. sesuai jd model nih

    ReplyDelete
  3. cutenye baju belang2
    iqy mmg comei!

    ReplyDelete