Golek-golek atas air bed !

Macam best je kan ?
benda Alah ni ade jelas kat my groupon


Menarik ni kalo letak depan TV.Landing-landing sambil layan TV..
Golek-golek ngan rifqy memang terbaekk ni..

[Up to 48% Off] Portable Inflatable Air Bed with Electric Pump. Choose 1 (RM159) / 2 (RM300) / 3 (RM420) Units. From RM140 per unit. Free Nationwide Delivery

 

 ## tak sure la murah atau mahal..Dah banyak kali perasan bende ni.Setiap kali tengok mesti, terdetik..bestnyee bende nii..hehheehehe.....Nak beli ke ? Tak kot melainkan kalo ade yang baik hati nak hadiah kan.hehehehe...Sape yang taknak adiah kan??



 

8 comments:

  1. takyah la kot naa...
    kat giant ada jual rm70 @ rm80
    banding ngan kt deal ni cam mahal jek

    ReplyDelete
  2. mmg best..y lya guna gna harga beribu.. tp bkn lya punya..spital PPUM punya la.. hehe...msa tu lumpuh kan..xleh tdo ats tilam biasa takut melecet habis kulit ..

    ReplyDelete
  3. ala..k,na ni......i dh ade lame taw...beli je kat GIANT / TESCO.....x smpai RM100...dan daku n suami kat umh sewa tdo ats tilam angin ni je...hahaa..yg penting:daku yg skali skale tdo,mmg SAKIT BELAKANG oooo...daku x mmpu lagi weh beli tilam btol..sbb klu beli tilam, opkos laa nk beli katil skali.so, kami kne tgguuu.....hahhaa..opssstt..

    ReplyDelete
  4. mmg best tu...sedap bergolek...hee~

    ReplyDelete
  5. ada tilam nie memang best,asyik nak tido...hihihi

    ReplyDelete
  6. kena mintak hadiah kat en. suami la kalo camtu...boleh pakai berdua...hehehe...tapi memang nampak cam best je benda ni kan

    ReplyDelete
  7. mahey...
    giler2 punya mahey
    aritu ade beli jugak..
    mmg la takde smpai rega gitu
    80 jer..

    ReplyDelete