Our Room @ Gold Cost Morib Resort

Bile dah sampai kat bilik, terus budak kecik tuh berlari-lari dalam bilik..Melompat-lompat die sbb suke sangat..For me, bilik ni memang sangat besar..besar la untuk kami bertiga.
Memang rasa sangat puas hati..

Jom tengok apa yang best mengenai bilik ni.

 ok..Ni bahagian TV..
Rak TV yang panjang dan besar.Memang besh kalo duk lama and xperlu nak bimbang kat mane nak sepahkan baju-baju..hahahhaa..Pemalas punye orang !

 katil..oopsss..apasal lak dapat katil macam ni ye.kami ni kan suami isteri..huhuhu...
Takpe la..Bukan major issue pon sbb leh rapatkan katil ni..Mesti la rapat2 kan ??hehhehhehee

 Rifqy mmg sangat teruja tengok bath tub ni..oops berjakuzi la ye..
Tengok tuh, belum ape2 lagi dah masuk dah ! perasmi utamaa ok !

 Kopi-kopi..Wajib la habiskan....

And..apa yang paling saya suka sangat ngan bilik ni adalah.....pemandangn dari atas..Dari balkoni bilik kami, memang betul2 mengadap water theme park. Rifqy mmg sangat teruja..Belum puas kami rehat2, rifqy dah paksa kami g mandi pool..Terpaksa la ikut je kehendak budak kecik tu..walaupon badan penat....


Ni gambar yang diambil dari balkoni bilik kami...
Chanteq view dari sini...


## Serius mmg puas hati..

Rate yang kami dapat :
RM130
- Bilik yang sungguh besar ituu
- Breakfast untuk 2 orang..makanan sangat banyak
- Tiket water themepark untuk 2 orang..(rifqy xbayar sbb bawah umur)

#### Korang pernah kesini ?? kalo ade rezeki lagi, mmg teingin nak kesini lagik..tapi insyaallah akan stay untuk 2 malam.Baru berbaloi untuk pjalanan yang jauh macam kami ni...


13 comments:

  1. wow...menariknya kolam dia..

    ReplyDelete
  2. cntik...:)
    dh lm plan nk pegi kt cni tp x de kesemptn lgik...padahl dkt jer kowt dgn umh.hihi

    ReplyDelete
  3. cantik sangat...

    wah harganya pun tak mahal sgt kan...

    ReplyDelete
  4. harga naa dapat jauh lagi murah dgn yg kite dpt :)
    ok la, not bad utk hotel 4star (katanya)
    tp btul gak, naa dari jauh tp dok mlm plak kan? cam tak berbaloi
    pasni bleh dtg lagi, mesti iqy + seronok :)

    ReplyDelete
  5. seriessssss?? murahnyaa! oo ada waterpark ekk..mcm best..cntik view tu :)

    ReplyDelete
  6. hotel selea & harganyer sungguh berbaloi

    ReplyDelete
  7. memang ratenye mcm ni ke? memang ada plan nak pegi sini..tapi tgk rate bilik cam mahal je.

    ReplyDelete
  8. besnyaaaaa....nak pegi jugakkk =)

    ReplyDelete
  9. wah cantiknya....suka2 kita yag dekat ni tak sampai2 lagi ke sana..

    ReplyDelete
  10. wah bestnyer..... :))) sronoklah iqy ye. mamanya pun seronok gak berhanimun hiksss <3

    ReplyDelete