Perjalanan ke Gold Cost Morib Resort

Assalamualaikum semua.

Dah lama saya tak menulis. Rasa macam kekok lak nak menulis.Lately memang agak bizi.Almaklumla semester baru mula.So memang banyak bende yang nak kene settle.Oh saya taknak explain detail pasal keje, taknak luah lebih2 pasal keje..Suka atau x..Its part of myjob..Right ?

So, let me share about our holiday.Minggu lepas kami ke berholiday di Gold cost Morib. Bile tengok kawan blog duk review pasal keserokan kat sini,terus terdetik dalam hati..bestnyeeeeee.....kami bertolak ke KL hari khamis lebih kurang pukul 7am.Encik suami nak bawak kete santai2 je.tak mo la rushing2..

Alkisahnya, kami berdua ni mmg buta la camne nak g ke Gold Cost Morib ni.Husband just save koordinat GPS Gold Cost je.So mmg main redah je.Dengan bantuan mak sedara yang baik hati,Alang..kami selamat jugak sampai.Tak tau la kami ni sesat atau tak, yang pastinya kami rasa perjalanan kami ke Gold Cost ni sangat jauh..Mungkin sebab lokasinya yang jauh nun disana banting.Husband duk confuse and rasa ralat sbb saya duk kat sini hanya untuk 1 malam ? Hummmm...entah laaa.....

Bile dah sampai je kat sini,wowww....besar jugak je kawasan kat sini.Oh jakun sekejap..apa da ! Macam rusa masuk kampung sudah. Sampaikan nak cari kat mane front ofice pon kompius.Hehheehe..After dapat je kunci bilik, terus kebilik..On the wat nak kebilik,lalu lak kat theme park tu..Apa lagi..menjerit la si rifqy tu..Mama, nak mandi pool mama ! Sampai terpaksa tarik tangan die..Excited bukan main lagi..Bukan anak je yang excited, mama pon excited ! rasa macam nak terjun terus je dalam air..Dah la cuaca agak panas..

Sampai je kat bilik.,....Sekali lagi WOWWW ! ! !! ! nanti saya review ye bilik yang kami dapat macamane.yang penting sangat berbaloii..Puas Hatii...


Yess !! Kami dah sampai di Gold Cost Morib !
Alhamdulillah


Jom tengok anak bujang mama yang memang sangat sukaa Mnadi pool !
 
Muka yang sangat hepii....
Budak2 mmg suka kan mandi2 ni..Rifqy ni mmg sangat pantang tengok air...


## nanti saya buat review pasal bilik and our moment mandi manda kat sini..
(actually, bimbang gak..tapi tetibe mood ke laut !)

8 comments:

  1. nak gambar banayak2.. bagi tau rate segala tau kiki.. org tagnu dah samapi org kl tak samapi2 haha

    ReplyDelete
  2. Lama tk tengok Iqy.. makin handsome hehehe

    ReplyDelete
  3. ok. nextttttttttttttt..... hehehe

    ReplyDelete
  4. plan nak pegi jugak cuma x sabar nak habeskan semester ni dulu..baru pi bercuti :)

    ReplyDelete
  5. aiyak!
    kite berjaya mempengaruhi naa la kirenye ni ek? hehehe...
    tapi naseb baek naa, iqy n hubby suka n seronok
    kalu tak seronok cam tak berbaloi plak dtg dr jauh.. :)
    alhamdulillah, lega... =p

    ReplyDelete
  6. Kenapa tak singgah rumah cik rose hihihi...Memang tahu tempat nie...tapi tak pernah lagi pergi...walaupun dekat hihihi

    ReplyDelete