Puding again ! Lets try this..

Dah lama sangat tak buat puding terbaik dari ladang ni. Resepi dari Sifu puding....kalo dulu selalu je buat..And baru ni, terfikir nak buat lak untuk kawan opis.tapi tetibe after beli barang2, and dh balik rumah, terfikir lak,,nape la saya tak beli n buat untuk 2 aduann puding..nak bagi gak kat mystaff..uwaaaaaaaaaaaaa......Tak terfikir lak..Pastu yang membuatkan daku serba salah lagi apabila husband duk tanya...

eh honey tak buat ke untuk anak buah honey?? alaaaa.....dah terfikir tadi, tapi terlambat sudaaaaaa...Takpe next time saya buat lagik ye..


Saya letak buah laici sajorkk....
Takde strawbery.Tak sempat nak kutip kat cameron..kikiki




Habis licinn.....Alhamdulillah..puding simple2 boleh la buat..kikiki......

** Jom bagi opinion, puding ape lagi ek yang menarik dan simple ??


8 comments:

  1. laici pn sodap..lamanye akak tk wt dessert terbaek dr ladang

    ReplyDelete
  2. Buh kek kt bwh skali, ptong2, susun2, pastu layer ngn kastard, lps tu jelly tu...jd triffle...try laa Naa...

    ReplyDelete
  3. amboiii.. canteknye puding trifle ni... :) sedapppppp.. i loiike too

    ReplyDelete
  4. aloh sedapnye..tapi tak nampak kek pun..

    ReplyDelete