Tupperware oh tupperware


Sekarang ni kan, my opismate tengah demam tupperware. Rasa macam hari-hari tengok tupperware. Hari2 duk ngadap catelog.Bukan main suke lagik.Saya pon dah terjebak sikit2..hehehe...Actually, saya mmg dah main kutu ngan kawan FB untuk Tupperware ni..and this month, my turn..Suke bukan main..

Opismate skang duk asyik membeli tupperware je..Even agak mahal, tapi rasa macam berbaloi.Before this, mmg tak pandang sangat pon tupperware. Bukannya tak pandang sbb sombong,tapi, tak pandang sbb rasa macam tak mampu nak beli and rasa macam mahai bebenorrrrr.....Tapi kan, bila dah skali terjebak, jadi macam xcited lak.....warm up tupperware..ku dah rembat 2pcs bekas kat bawah ni..Boleh la buat isi keropok..kiki.....seronok sbb cantik....



Tak sabar nak tunggu yang diorder sampai...hasil main kutu..nak beli sedebuk....memang semput la eden nak membayor..main kutu ni, takde la terasa sangat..hehehehhee...



Ni antara yang saya order hasil duit kutu..


** Korang pengumpul Tupperware ker?? ku baru nak berjinak-jinak...
Orang lain dah lame kumpul,hakuu baru terhegeh nak kumpul...


9 comments:

  1. kurang gemar beli sbb penutup cepat pecah kat bucu2(segiempat) tu...nk gi tukar pun leceh... kalu skali sakala guna tahan kot tp kalu utk kegunaan harian tak recommen

    ReplyDelete
  2. kak G br2 ni pon beli gak..gedebuk byr..tp yg letak chill n frozen tue..:-)

    ReplyDelete
  3. hahaha,,,akhirnya terjebak jugak ;)

    ReplyDelete
  4. hehe.. tupperware ni mahal la na... rasa mcm tak berbaloi je nak beli.. tp ade org ckp tupperware ni bagus.. bleh guna lama... kan?

    ReplyDelete
  5. hehe..dah terjebak gak..xtahan godaan la..pasni target bekas beras lak..kutu style..haha

    ReplyDelete
  6. nak kata kumpul tu xdela..tp adela koleksinyer.. suka sbb cantik & dia jimat ruang bila nk susun dlm almari...

    cunnyer header baru tu.. aiii.. skarang iqy suka ambik gambo wak tngan camni kan kat mata..kiut miut sgt.

    ReplyDelete
  7. hehe..sbb takde godaan kot kt opis ni dgn barangan tupperware, takde dealer..so mmg takde berjinak2 pun..

    *main kutu tak terasa sgt kan.. cantik2x..kalerfull//

    ReplyDelete
  8. adalah sikit...betoi nak beli sedebuk mana larat...main kutu dengan member fb...nak join boleh...

    ReplyDelete
  9. gojes kan bekas bunga2 tu...
    sesuai letak kerepek2 or maybe letak susu anak..

    suka tengok tupperware brand nie..coz' colourful sungguh..tp tulah..mahal ler if nak pun kena kumpul sikit2..he he he

    ReplyDelete