Akhirnyaaa..AKu menarek nafas legaaa..

 Ape yang lega ? Ape yang menarek sangat tuh ?

Ape perasaan korang yang suke berblog..berintenet..tetibe sampai satu mase,internet takleh gune. Adus.Memang macam mati kutu..Kami suami isteri..mmg hilang arah. Tetibe intenet umah kami tak leh nak access..Bermula dari hari ujung minggu aritu.Me sgt2 tensen..Gile punye tensen.
Yang jadi kelakarnye..kami sume tido awal.Every nite..me mmg akan tertidoo..Paling lewat pon pukul 10pm..Bile kat umah..tengok je TV..terus rase ngantuk bangat.Last2 tertidoo..
Myhusband pon same..sume kaki intenet! bile xde intenet..mati kutu la laki bini ni.

Tak leh nak berblog,tak leh BerfB,tak leh nak jalan2 blog org..nak bace2 entry.tak leh nak join mane2 contest ! Seksaaa sungguh JIwaaaa..kat opis ? mmg sgt tak berblog langsung! Sangat2 biziii..lately..sgt banyak bende yang nak kene settle..

Bile blog dah tak berhapdate..wajib la UV akan merudumm..ye la..blog me ni bukannya glamor sgt sampai org nak viist ari2 wpon xde new entry.hehhehe..tapi gembireeee..sbb en NUFFnang baik hati bagi new BE !
Serius mmg gembireee..da lame sgt blog me sepi tanpa iklan yang masyuk2 !!
Thanxxx encik Nuffnang 


Now..me boleh berintenet dengan tenang dan BESH !!



Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!! 

12 comments:

  1. jeles, updte hari2 pun nuffnang x bg be..sian sangat

    ReplyDelete
  2. oooooo ptt la...ingt Na merajuk ke hape..hee...happy blogging~ ..lalala.. ^_^

    ReplyDelete
  3. ha...ha...kita pun lately lebey tidok je dari tenet walaupun leh guna tapi kemalasan mengatasi segalanya...tahniah Naa kita pun dapat BE maxis ni

    ReplyDelete
  4. wah dpt BE baru..tahniah..ayu pun dah takde BE dah sekarang..

    ReplyDelete
  5. memang boleh mati kutu if internet connection takde kan...samalah, kalau streamyx buat hal..mula ler cam cacing kepanasan tak tahu nak buat apa....ngadap tv kejap dah ketiduran...tp kalau ngadap internet..wah..sampai ke pukul 1 pagi pun mata terang lagi...

    best dpt BE baru dari nuffnang
    blog zana pun dah lama tak dapat BE dari nuffnang...$$$$ pun tak gerak2 tu.....nak merajuk arr nga nuffnang

    ReplyDelete
  6. 1 HB clik for u...me tak jeling jer yerk..he he he

    ReplyDelete
  7. betul cik jue pun sama kalau internet mati...memang cik jue pun jadi mati kutu....tulah yang pelik mana naa lapa tak bersiaran....

    ReplyDelete
  8. patut la sunyi je .... huhu

    tahniah

    ReplyDelete
  9. berkat kesabaran...
    ada gak be kan
    kita ni dok bersabar
    dan sabar juga la
    hehehe

    ReplyDelete
  10. bestnya...ifa xdpt pun BE baru sis..hhhhuhu

    ReplyDelete