help Me kawan2 bogger !!

 Help me dear..Pada rakan2 blogger yang OTAI2..atau yang ADe ILMU..

Me nak tolong MyBFF.
Pasal Ads MANGGA ngan NUFFNANG.



Takpe ke kalau kite letak ads MANGGA kat blog ? NUFFANG pon ade skalik ?
Konsepnyee..adakah MANGGA competitor nuffnang gak ??
ke Memang takde kaitan langsung antara kedua2 iklan ini..

Jangan Gelakkan me tauuu..Me nak tauu..Budak baru blajar ni..
hehehhehee...Kalau nak gelak..p jauh2..hehheheheh !!

Thanxxx pada yang sudi membantu =)


Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!! 

11 comments:

  1. tak boleh jugak kot ! hu bee tk pasti..

    yg penting klik hbsatu kali utk rifqy

    ReplyDelete
  2. akak pon x tau.. tgok org lain komenn lak

    ReplyDelete
  3. kalau tak silap me, mangga ni competitor nuff sbb ads company gak kan..tp me tak sure, cuma agak2 jer--rasa mcm pernah terbaca time BW, ada blogger keta tarik status geli2 tu sbb letak mangga ads--maaf kalau silap info--sbb tak pasti sgt. tunggu those yg otai jwb

    ReplyDelete
  4. tak pandai nak komen...ngee.. ^_^

    ReplyDelete
  5. rasanya tak leh la naa, sebab mangga ni competitor nuff, lebey baik email nuff unutk pertanyaan pasal ni...nanti tak pasal2 kena tarik status geli nya...setuju dgn kata2 suzie

    ReplyDelete
  6. me penah req mangga ads dulu sekali ngn nuffnang... then tak samapi 24 jam nuff da tarik balik geli2 tue...

    after me buang mangga ads, 2 bulan baru nuffnang bg geli2... so me raser mangga ads tue adalah competitiors nuffnang...

    ReplyDelete
  7. tak boleh na... yana dah pernah try letak mangga.. terus statut dr gliterrati tukar jd ordinary... jgn jgn .. tu kire mcm menduakan nuffnang.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. tk bole..pernh ada member buat gk tp kena tarik keistimewaan dgn nuff

    ReplyDelete