Rifqy Yang HEbat ! Tahniah Rifqy !

Ape yang paling indah dalam hidup seorang insan yang bergelar MAMA ?
pastinye Melihat anak yang membesar depan mata.
Melihat anak yang semakin pandai..semakin bijak..semakin aktif..
ade je bende2 yang best dan menyeronokkan.
Sume Mampu mencuit hati MAMA.

Semalam..Secara Rasminya Rifqy da aktif berjalan !
Sangat AKTIF..Macam be4 nih..Rifqy jalan2 gitu2 jee..Still takut2..
Tapi malam tadii..sume da berubah! Rifqy da boleh Jalan dengan sendirinyaaaa..
Jalan dengan sungguh.Tengok die sgt teruja dan excited!!
Malam tadi we all ke umah nenek Rifqy sbb ade buat cukur kepala anak sedara.
So,kat situ la rifqy aktif sgt jalan2.Mungkin sbb excited tengok bebudak lain berjalan kot.
Alhamdulillah..Syukur..anak Mama da HEBAT!!
Jom tengok Video yang MAma ambik! sebagai tanda kenangan!1




Jom KLik TabUNG Rifqy ! Thanxxx auntie !

13 comments:

  1. tahniah rifqy!!! dah jalan dah hero nie...pas nie makin aktif la dia..
    HB kat sini untuk Rifqy!!

    ReplyDelete
  2. wah tahniah, pasni leh la berlari plak k, mesti penat mama nay nak kejo....dah makin besaq tu ape laie 2nd la plak

    ReplyDelete
  3. slamat mengejar iqy lps ni cz die dh pjg langkah:)

    ReplyDelete
  4. tahniah iqy.. hebat...
    dania masih lagi dalam proses...
    tak sabar gak nie.. hehe..
    klik HB!

    ReplyDelete
  5. tahniah iqy..amzar pun dah boleh jln..sgt rajin berjln..

    ReplyDelete
  6. comel-comel-comel, mesti kedek-kedek dgn betis dia yg gebu tu, hehe. TAHNiAH iQy, the best moment in mama life. lepas ni, mama dia kurus kering la dok ngejar.

    ReplyDelete
  7. tahniah iqy...!
    mmg teruja kan bila dpt tgk anak berjalan buat kali pertama. lepas ni mesti mama penat nak kejar dia...huhu~

    ReplyDelete
  8. tahniah kat Iqy....nti berlari lak yer?...hihihihiii

    ReplyDelete
  9. allala..prt ni la plng best tau kn na??... mmg bst..tniah igy!!

    ReplyDelete
  10. tahniah iqy...
    pasnih mama iqy kena simpan semua barang2 perhiasan, kena beware meja nnti dia panjat smua..hehe..pintu pun kena jaga, nnti dia terjah sana..hehe..bila dah pandai berjalan ni lagi ler penat nak kejar dia..terapi utk kurus..hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah rifqy.. u can do it baby,.. chaiyok2!

    ReplyDelete