Al Fatihah ! Wife Sepupu ku telah kembali ke rahmatullah..

Sebentar tadi..me baru je dapat kol dari mak sedara tentang kematian wife sepupuku
kat durian mas AKA bandar almuktafi Billah shah !
So,esok terpaksa g sane ngan myparent and all my mak sedara pon ke sana gak.
Sepupu me,Zuhairi..Umor lebih tua dari me lebih kurang 2-3 thn dari me .
Diorang xcident. And wife meninggal..Sedey kan..
Zuhairi patah2..sepatutnya kene refer ke HSNZ,tapi tak g lagi sbb nak uruskan kematian wife.
Sungguh sedey! Zuhairi kehilangan isteri pada usia yang muda..
Alfatihah.

And..planning nak buat besday Iqy esok terpaksa ditangguhkan dulu..
Maybe nextweek.InsyaALLAH.
** sume barang da ready beli da..nak buat macamane..sume kehendak ILahi..**




Jom KLik TabUNG Rifqy ! Thanxxx auntie !

9 comments:

  1. AlFatihah utk Arwah..Allah Taala lebey menyayangi Arwah..moga ur cousin tabah menghadapi dugaanNya..

    ReplyDelete
  2. al-fatihah..
    moga rohnya dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  3. al-fatihah..cukup simpati dgn anak2 yg kecik..sedey la

    ReplyDelete
  4. alfatihah....moga rohnya dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  5. naa...baca lepas baca cerita naa ni tetiba adik cakap kawan dia meninggal..rupanye arwah ni kawan dia masa pratikal kat pejabat ketengah....alfatihah buat arwah

    ReplyDelete
  6. berita ni kuar dalam paper kan..sebab saya pernah baca berita ni dalam paper metro kalau xsilap..xpun berita harian...

    pepun...semoga arwah dicucuri rahmat.. insya Allah, bb dia akan setia menemani beliau

    ReplyDelete