Jom Tengok wajah AIsyah be4 and after..sihat dan sakit..alhamdulillah..she's better NOW!!


 Pada Yang mengikti kisah Aisyah..yang sakit..
Kini berkat doa sume orang..she's better! Dah keluar dari ICU..alhamdulillaah..
Pada yang nak bace kisah aisyah..Link nya kat sini :




JOm tengok wajah Aisyah ! Aisyah yang Comel..Kanak2 yang berusia 2tahun 3 bulan !!


BUdak Nie memg Comel tauuuuu!!

After sakit..AIsyah dah lain..
MUka dah sembab sebab kene masuk air dalam badan..

Now Aisyah dah berada kat wad biasa..BUKAN lagi di ICU.
Sejuta Rahmat..Terima Kasih ALLAH..




 Kakak Aisyah Dah kat wad BIAsa..dah Keluar dr ICU!
She's better NOW..alhamdulillah.
Muka kakak sembab sebab kene masuk air kan? sian kakak..
Kakak kene cepat sembuh tauuuu!!



Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!!

10 comments:

  1. Thanks Na< berkat doa semua org Aisyah semakin sembuh>

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah..paling sedih tgok budak2 sakit dgn wayar berselirat..aduhh tak sanggup tau

    ReplyDelete
  3. allahuakbar..kesiannya aisyah..mmg comel masa dia sihat..time dia sakit tu sebak je tgk..kesian..

    ReplyDelete
  4. Aisyah sayang, moga Allah sembuhkan penyakitmu...

    Ya Allah, jangan biarkan dia menderita terlalu lama Ya Allah. Kasihanilah dia.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, moga cepat sembuh,
    x sampai hati tengok budak secomel aisyah di selirati wayar yang menyakitkan die

    moga-moga cepat sihat dan ceria semula

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah...Semoga Aisyah cepat sembuh..dan ceria..

    ReplyDelete
  7. alhamdullilah..moga adik aisyah cpt sembuh..sedih la tgk pic nie..

    ReplyDelete
  8. takleh tgk.. ofis blog fb.. uwaaa...

    ReplyDelete
  9. block .. sorry spelling error

    ReplyDelete
  10. yelah dah sembab muka aisyah ni..
    rasanya selalu ikuti perkembangan aisyah ni, tapi bila ujung bulan..bodben teruk jadi xleh komen..huhuhu..

    semoga aisyah sentiasa sihat lepas nih....

    Na..Aisyah ni sangat cumell kan?

    ReplyDelete