Update mengenai Aishah di ICU..Sedeh..Tuhan ye tahuu..

Entry pendek.

MamaRifqy bersiaran dari umah alang aka mak sedara kat Bandar sri Damansara.

Sedikit Info pasal AisYah..SIti AIsyah Nur Zahraa

ak tau nak bercerita macam mane.
Yang pasti..air mata mengalir alu dan teresak mase tengok wajah aisyah yang tak berbaju.
Dalam keadaan separuh sedar.
Dengan penuh wayar di badan.
Nampak badan aisyah ketar2..sian sungguh..YA allah..Moga Aisyah cepat sembuh.

Aisyah kene Jangkitan Bakteria.
Yang menyerang paru2..dan Buah pinggang..
Sekarang Aisyah di ICU lagi.
Alhamdulillah..Bakteria x merebak ke bahagian otak..SYukur..alhamdulillah.
Harap aisyah Kuat.

ALang..Pak alang..Memang sgt kuat orangya..
Kwn2..doakan moga cousin saya sihat macam biase.
Die sorang je budak kecik yang ade kat ICU.Now da hari ke5 berada di ICU


Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!!

16 comments:

  1. Allahuakbar..kesiannya..smga Allah melindungi Aisyah..

    ReplyDelete
  2. sape aisyah ...
    anyway semoga cepat sembuh ...
    hopefully tak de effect ape2 bila dah sembuh nanti ....

    ReplyDelete
  3. semoga Aisyah cepat sembuh seperti sediakala

    ReplyDelete
  4. berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul... smoga aisyah kuat dan dipermudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  5. sama2 kita doa utk aisyah.. kuatkan semangat dik.. semua syg kamoo..

    ReplyDelete
  6. ala siannya...
    semoga semuanya ok..amin!!

    ReplyDelete
  7. yallah..kesian nye
    sedih baca..

    ReplyDelete
  8. kesiannya untuk aisyah.yu tlg doakan aisyah cepat sembuh..comelnye tgk gmbr aisyah..

    semoga aisyah kuat hadapi kesakitan ni

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh,amin...banyakkan bersabar k

    ReplyDelete
  10. ya allah kau lindungilah hambamu ini...dia sakit ape aisyah

    ReplyDelete
  11. kesiannya naa, mcm mana boleh jadi mcm tu ya?..harap aisyah cepat sembuh dan kembali sihat..insyaAllah

    ReplyDelete
  12. Allah..dugaan datang.. semoga aisyah kuat menerimanya..

    ReplyDelete
  13. ya alhh..smga selamat semuanya ye

    ReplyDelete
  14. aisyah yg cute tu ye..smg Aishah cepat sembuh ye nak..jg smg alang n pak lang naa tabah dgn ujian ini..amin

    ReplyDelete
  15. Moga Aishah kuat..get well soon dear..

    ReplyDelete