Sangat suke bile trime call.."naa, ade barang sampai !!"

Semalam me terima hadiah untuk GA yang me join..
Seyes..me mmg da lupe da..Hehheeee..Walaupon menang xde la banyak macam NANA,MZ, CUTEMUM,IFA, MIZA YUsof, Aisya..hehehhee..Still me tak hengat ape yang me menang and samada hadiah nye dah dapat ke belom..Serius tak hengat! Lupee sudaaaaaa..Me mmg jenis yang pelupe.Bahaya gak kan? So,,me ssh sket nak detect mane2 penganjur GA/contest yang tak bagi lagi hadiah..hehehheheehee..
OOoppsss..hadiah contest MAMARIFQY pon still hutang lagi..hehehhehee
Wahai pemenang2..jangan marah yeee..MamaRifqy bizi sket di opis..Hadiah dah berjaya dapatkan sumenyee! tunggu mase untuk membungkus dan mengepos.Sape mau tolong ??

Ok.berbalik pada tajuk entry..Rifqy dapat CD lagiii..Ho Yeahhh !! 
Nih dah ade 3 CD..Me kumpul...Tak beli..Sume dapat dari GA..berbaloi baloi.
Dulu me ade buat entry kemenangan
Thanxx pada ADRINI's !!
CD yang warna KUning..SO suweet !!

 Haaa..Nih la CD kuning dari Adrinis
Sangat SUKE !!


And..2nd hadiah..Yang me dapat..Dalam last week kot. Cume tak sempat nak buat entry ini.
Trimas ye wahai CikQaseh !!
hadiah yang sgt best ! And me sangat2 suke.
yang ni dapat sebab antara pemenang contest CikQaseh

http://miszmaliana.blogspot.com/2011/02/gembire-sbb-penganjur-contest-suke.html


Chanteq kan ? Suweet ! ! !

Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!! 

14 comments:

  1. tahniah..kuning lg uuu...hehe...

    ReplyDelete
  2. eh cd tu
    sama mcm kita dapat gak heheh

    ReplyDelete
  3. comel.....kita pun suka kalau ade bungkusan utk kita...

    ReplyDelete
  4. wah.. untunglah dpt CD free.. dahlah mahal lak tuh.. gambar tu sgt cantik ok.

    ReplyDelete
  5. wah dpt CD..cute frame yg gmbr bertiga tu

    ReplyDelete
  6. ah cd tuh blehlah iqy pakai..kalau serasi bleh beli banyak lagi lebih ekonomi

    ReplyDelete
  7. iqy pakai CD ke naa..akak dh try, tapi sangat2 menguji kesabaran la..hehe

    tahniah dpt adiah byak..akak pon bru nk berjinak2 balik join contest..

    ReplyDelete
  8. best la rifqy dpt CD baru..kuning lagi

    ReplyDelete