Apa yang ada dengan Tutti Frutti

Actually me sudah lama ingin buat entry pasal Tutti frutti ni.Tapi asyik terlupa je..Dulu kan, me memang terfikir apakah Tutti Frutti ni.Me masih ingat lagi, me tahu pasal Tutti Frutti dari blog Papa Alisya.En beliau selalu gak la bawah wife dengan Alisya lepaking kat Tutti Frutti.


Kadang-kadang, terdetik dihati..oh teringin jugak nak merasa makan kat sini.
Tapi apakan daya, kat Teengganu mana le ade Tutti Frutti ni..Hahahahhahhahahaha..Terbatut hasrat hati. Tambah lak, dengar citernye rege kat sini sangat mahai..hehehehhehehe..
Macam mane me leh tauu....semalam ade bace kat blog ALycia

Nih yang Alycia ngan adam makan..18 hinggit tauuuu !
Oh ya..Harap ADAM cepat sembuh alycia..


Korang lak camne ? Dah pernah try ke  Tutti Frutti ? 


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

9 comments:

  1. xpernah rasa... macam sedap je :)

    ReplyDelete
  2. sy pun xpnh makan tp teringin nak makan.. hihii

    ReplyDelete
  3. wah.beshnya kalo ada kt tganu.

    ReplyDelete
  4. akak pn tk try lg..tp mmg kena beringat time amik topping or segala2 yg nk amik tu cz takut smp kt cashier pengsan tgk rege...hehehe

    ReplyDelete
  5. heheh kita ni yg dok dengan tutti fruti pon xpernah try lg
    sebab nye kedai ni ada aiskem je..
    mmg jarang la klw g makan tu nak makan desert plak lepas makan berat2
    nanti la nk try juga

    ReplyDelete
  6. belum lagi...tp mmg nak try..mcm sedap

    ReplyDelete
  7. sama kes dgn alycia aka zura tu huhuuhh

    ReplyDelete
  8. x ajin try lagi laaaaa..po mahal jah tep hihi

    ReplyDelete