Singgah di Seri Iskandar..Pernah makan laksa Mee ??

Sepanjang perjalanan ke perak,siyes..memang penat.Hampir-hampir nak muntah.Pening kepala tak yang cakap la..last2 tidoo..Mud memang hilang.Mujur la rifqy tdo..Ye la,jalan nak ke perak kang berliku-liku.Especially dah nak sampai Cameron..tak leh duk diam dalam kete..pusing situ puisng sini.

Kebiasaanya,me ok je kalo jalan jauh.kali ni memang lain sangat rasanya..Penin and asyik nak termuntah.Mujur la mampu lagi bertahan..Biasanya, kalo jalan jauh,me asyik mengunyah,makan2 dalam kete,kali ni mmg tak spare makanan sangat dalam kete.

Pas beli2 starwbery kat Cameron, teruskan perjalanan..sesungguhnya kami tidak makan tghari lagi..rase macam nak pengsan lagik !! berhenti kat SERi Iskandar..Restoran ape ntah.yang pastinya kat situ ramai student lepak sambil makan ABC..Percaya x,sebab lapar punye pasal, me bantai nasi berlauk..and habis makan nasi berlauk..bantai pulak bihun sup sbb terliur tengok baba ikqy makan..
fuhhhhhhh.................Baba iqy ngan pak ayub duk gelakkan me je.sebab makan banyak !

Sampai umah SIL, MIL hidangkan nasi..makan nasi lagik ! !haaa..ambik koooooo ! Makan lagii..Lebey kurang pukul 600pm kot sampai umah..Fuhh..leteh dan fenat !  ! !

Malam tuh,kami dinner kat umah SIL.. makan LAKSA MEE..siyes..1st time makan ! !! Kuah die best,,ala2 singgang..tapi lain..ntah la..xreti nak xplain..sape penah makan ??orang perak ?? Mamazakwan ?? pernah makan ke ??

AKtiviti di hari ke 2  !
Kami di Pulau pangkor..Syok dan best.
Naik VAN PINK !


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

5 comments:

  1. kita pernah makan..sedap kan..

    ReplyDelete
  2. ni laksa kat pulau pangkor kan sebab rasanya laksa pangkor tu memang cam mee dan kuahnyer tak ingat tapi sedap gak.... sri iskandartu memang tempat budak u sebab der uitm ngan uni petronas.

    ReplyDelete
  3. wpun saya org perak, tp saya pun tak penah merasa laksa mee tu, hehehe (wat malu org perak je, haha!)

    van pink!!kat pangkor mmg transport tu la yg glemer kot, haha!

    ReplyDelete
  4. wahh..van pink..cantik n uniknya van pink...jln pusing2 mmg pening kan..sama jer ngan daku..adeei!

    ReplyDelete