Bila Mama jadi hulk !

Selamat Hari isnin semua.Amacam weekend korang ? g jalan-jalan bersama family ke ? atau attend wedding kawan-kawan ? atau hanya melepak dirumah ? atau bekerja ??

Ok.before me cter pasal weekend, meh sini nak tunjuk gambar budak yang membuatkan jiwa mama rasa nak meletop !! Tetibe mama nak jadi Hulk ! Rasanya budak2 memang suka sangat main bedak agaknya.Tak paham apa la yang best sangat ngan bedak tu.Mula-mula rasa nak marah tengok gelagat Rifqy ni..Masalahnya budak ni suke sengih...bile kite marah main2..senang2 je die sengih. Melainkan kalo marah betul betul..

 haaaa...tuh dieee..Bukan main lagik die taburkan bedak tuh atas seluar die


 And..Last-last..




Die tergelak jugak ! Nampak gigi . Nak Marah pon tak jadi
Tengok la ni..Tergelak mama tengok telatah die..


** Dari minggu2 lepas..termasuk minggu ni adalah minggu2 yang biziiiiiiii ! !
And minggu2 yang stress ! Kadang2 rasa macam nak duk je umah.
Kadang2 terPK,,best jugak jadi housewife..Tapi penat jugak nak ngadap Budak iqy tuh..kan ??


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

11 comments:

  1. bdk2 mmg tkleh dipisahkn dr main bedak..hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau anak saya, dia pergi tabur bedak atas lantai, terpaksa mop banyak kali sebab nak bagi hilang kan licin bedak tu

    ReplyDelete
  3. naa bakal jadi tokey bedak yang berjaya....
    farisyah yang besar ni pun dalam diam2 main bedak dalam bilik sorang...

    ReplyDelete
  4. budak2 mmg suka main bedak..huh..habih putih ataih lantai ;p

    ReplyDelete
  5. bila tengok pic last tu
    memang rasanya tak dpt nak bertukar jadi hulk ler kan..

    bebudak nie.....kadang2 menguji kesabaran
    tp itu jugak ler penawar kita

    ReplyDelete
  6. tak tkt pun dia ckp..siap gelak lg..hehe

    ReplyDelete
  7. takperlh mama...kn wangi satu umah..huhu

    ReplyDelete
  8. eh bebudak ni mmg suka main bedak erk??? anak2 buah pon memasing cam hantu gomak bila jumpa bedak.

    ReplyDelete
  9. samalah dengan tabiat anak yang kecil tu aeish..pantang nampak botol bedak, jangan kata muka, lantai rumah pun habis kotor...

    ReplyDelete
  10. kalo anak kita lagilah dia buh bedak atas pala..jenuh nak basuh rambut pulakss...

    ReplyDelete
  11. hilang marah kalo dah sengeh mcm tu.. ;)

    ReplyDelete