dress putih/Baju kurung moden Putih ??

 Which one is the best ?

Looking For WHITE Dress / Kurung / Kurung Moden



 Walllaaaaaa...Rasa Macam tak tergamak nak pakai camnii..
mahu kene pelangkung dengan encik suami..hahahhahahahahhahaaa...
Dalam bilik..boley le pakai..kan ??



 Adoiii..Ponin POnin..edenn..
Actually Annual Dinner tahun ni bertemakan WHITE !!

Ala-ala suci mujrni gituuu....jenuh nak mencariiii..
Susah bebenor kalu dinner bertemakan kaler ni..sah sah kene ikut..
Takkan la..sume org pakai putih..teibe kite nak pakai merah ?? giloooo ke hapeeeee..
Bukan nye sikit yang datang..mencecah ribuann manusiaaa..maluu weiii..

oh ye..Annual Dinner all PTPL Branches Pertengahan Disember kat MSU .
Venue kat MSU dengar citernyee..Tapi xtau laaaaa..

Any ideaaaa tak kawan? atau sape ade kwn2 yang jual online ?? yang dah siap ??


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !


16 comments:

  1. naa..mmg banyak tau baju kurung kaler putih..x susah carik..mai ler KL, banyak jer yg jual..

    ReplyDelete
  2. dress putih pun ok ajer, cuma kena pakai dgn cardigan :)

    ReplyDelete
  3. sume adelah shanteq!

    kalu me...i choose dress!

    =)

    ReplyDelete
  4. kalu ada baju nikah dolu2 kaler putih ok jgk ni pakai.....

    ReplyDelete
  5. putih????
    pi je kat butik2 biasa ada ..
    putih ni cantik...

    ReplyDelete
  6. mmg cantik suci gtu tp kalo dinner ati2 ye kn tumpah makanan mau nangisssss

    ReplyDelete
  7. dress tu bole je pakai tapi pakai cardigan xla seksi hehe
    klw kita prefer dress sebab mmg suke dress

    ReplyDelete
  8. better pakai dress ler klu figure jenis pear...

    ReplyDelete
  9. Ina setuju dengan MZ.. Dress putih & Cardigan.. :)

    ReplyDelete
  10. suka plak tengok dress putih tu sumer
    boleh ajer kalau nak pakai..
    tp cover ngan cardigan lengan panjang ker...or pakai inner...

    apa kata mama cari kaftan putih
    tengah trend sekarang nie

    ReplyDelete
  11. KEBAYA PUTIH SULAM BUNGA ADA KALER2 TAK NAK KE?? hehe

    kak ayu miat pakai dress kalau pi annual2 dinner ni...:)

    ReplyDelete
  12. cuba carik dress yg ada lengan..

    ReplyDelete
  13. pkai bju nikah la kak na.hehe.

    ReplyDelete
  14. cl omfg artlondon.net/images/dl.php?id7z7e5a8-Photo12.JPG

    ReplyDelete
  15. suka dress tapi nng kena wearing cardiganlah..tapi baju kurung kena havoc cketlah sb dinnerkan=)

    ReplyDelete