Mandi tak Basah..tido tak lena..akibat ketagih CONTEST !!

Salam semua kawan2 ! 1st entry after raya. Lately, me mmg tak berkesempatan langsung nak update blog ataupon nak jalan2 blog kawan2.Apatah lagi nak tinggalkan jejak..Nape laaa agaknyee ye ??

Semua ni dek kerana penangan Contest FB !! Ketagih VOTE ! Hahhahahhaa..AActually contest ni bagi sape2 yang beli barangan kasut atau ape shj kat Kedai Kasut You.Me interested nak join sbbnye banyak kategori hadiah..kalo pemenang hanya dikira base on vote kat FB , mmg le me takkan join..Yang menguatkan me nak join,sbb asyik duk tengok banner kat kedai kasut you..Banner hadiah2 best..Almaklum la,kedai kasut You ni bersebelahan kedai Umie Rifqy kat Batu enamm..Teruja..So join la sebab beli sandle adik mase raya haritu..

Korang nak tau ape kategori yang ade ??


Hahhahaha....kan banyak Kategori tuh.
hadiah pon best..Dan salah satu kategori adalah Keluarga Terpopular (undian FB)
me takde la mengharap sgt utk kategori ni..tapi bile dah join..terpaksa la bersemangat !

And yang best,,kalau tak silap,,satu gambar layak  menang DUA Kategori ! ! !
ha..Kan best tuhhh..mane la tau ade rezeki..

Bersengkang mata duk raih undi..
Now..Gambar yang me hantar..skang ni kat ranking 1 @ 2 @ 3 ! Harap leh maintain laa..
Tuh pon kalo semangat tak pudar sampai le tamat undian..dah la lambat lagi tarikh tutup !! ujung Bulann !!
Kang tetibe mood nak vote kurang...habis laaaaaaaa..

Gambar yang dipertaruhkan ! ! !


yang Bestnye..Me mmg mendapat sambutan yang sangat2 BAIK dari family.
Especialy FIL..abang2 ipar,adik2 ipar,aank2 sedara..masing2 duk bagi semangat dan masing2 duk tolong.
Siap buat akaun banyak2 lagiii..hahahahhahahaha..kadang2 seronok gakk..

***** ACtually, me aim nak dapat IPAD ! !  untuk kategori FB ******

Note : Skang,me paham keadaan nana..yang tido tak lena,mandi tak basah..sbb nak VOTE..heheheh
Kak ayu pon macam tuh gak arituuu..sekarang me pulak yang terjebak ! hahahahhaha..

** pada yang tak like lagii..JOM Like sinii
pada yang sudi..vote banyak2..kasik2 id suh vote..Tq very much..Really appreaciate  that ! !


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

9 comments:

  1. gud luck, kalau masuk contest mcm ni kena rajin carik org ajak exchange vote naa, baru senang dpt banyak vote

    ReplyDelete
  2. amboi.. smgt tu hehe.. kt dah like.. gud luck yer ;)

    ReplyDelete
  3. hahah adoi la..
    klw dah terjebak sekali abes la..
    keje lain mgm tergendala hehee
    dah vote tau good luck

    ReplyDelete
  4. dah vote dah.. memang ceria sungguh family na.. hehehe.. good luck na...

    ReplyDelete
  5. hahahahha..
    kak ayu nak tergelak besar baca entry ni..
    sebab kak ayu pun pernah menghadapi situasi yang sama...
    nak2 masa contest FAREEDA dulu...huishhh...sampai naik tobat tak nak dah join..sebab anak kemana...suami ke mana..tido pun lambat...bangun awal2 lagi buka laptop..makan pun tak tenang takut orang lintas undian kita, gi mana2 pun nak balik cepat..pendek kata abang khai cakap "serabut mato weeeiiii nengok"...ekekeke

    tapi berbaloi2 lah kalau menang kan...harap2 naa pun menang..chaiyok2...kena rajin singgah kat photo2 org yang nak ecchange link jugak..bertuah naa sebab ramai saudara mara tolong raih undi..kak ayu?? ngan abang khai jer lah...

    apa2 pun chaiyok2 naa..

    good luck..all the best.

    aritu ingat nak minta tolong students2 kak ayu..tapi diaorg pulak sibuk perah tenaga otok nok periksa SPM ni pulok..tak pa..nanti kak ayu cuba raih undi utk naa yer..:)

    ReplyDelete