Rifqy bakal menang Prize RM100,00 - Al Awfar Junior Bank Islam

Semalam me pergi Bank Islam. Me bukakkan akaun Bank Islam untuk Rifqy..Akaun Al Awfar Junior..Interested nak bukak sbb myfren yang keje bank islam yang recommend..mane tau Rezeki Rifqy jadi insan yang lucky. Sebab ade luckyDraw untuk pemegang akaun Al-Awfar junior dan pemegang al awfar dewasa.Me pon mmg dah lame ade akaun Bank Islam and now mmg dah gune akaun al awfar jugak..Hehehhehehhee... Actually dah lame dah promo ni.Tapi me yang baru nak buatkan untuk Rifqy. Alang-alang,mama die dah ade akaun..Bukak untuk anak sekali.Next week babaIqy lak nak bukak akaun AL-Awfar.

Nih..Promoo bank Islam..
hadiah yang wang tunai beribu lemonn..Paling Rendah RM500 ! ! !


 And..Macam biase la..Bile bukak akaun untuk anak,pasti dapat Free Gift kan ?
Free Gift based on amount yang kite simpan..rasenye sume bank gune cara macam tuh kan?
 And..Rifqy dapat 3 SET hadiah..ALhamdulillah..

 Dapat tumbler air ni..
MamaIqy dah cop siap2 nak bawak opis esok
Nampak tak ? Al-Awfar Junior

 Nih pon..MamaIqy cop jugak..Nak letak marker/duster..Sonang nak g kelas kang !
hahhahahahhaaa..Naseb la anakkk...sume mama bantaiii !

 Haaa..beg ni..bagi la kat Iqy..hahaha..
nak g sekolah ke sayang ?

 Setiap barang yang dapat...sume ade cop IMAM MUDA...

 OOpssss..Berkaitan lucky draw ni..bank negara akan buat cabutan mengikut tarikh yang ditetapkan..
hehhehehhheeehe...kalo pikir2..memang la tipis harapan..mencuba tak salah..
Lagiponn..mmg niat nak bukak akaun bank islam..


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

7 comments:

  1. banyaknya free gift dari bank islam...

    ReplyDelete
  2. mcm2 dpt...
    meriahler....
    suka ngan tumbler tu
    rasanya pernah nampak iklan nie kat papers...

    bagus jugakkan
    sambil menyimpan
    mana tahu ada luck rifqi..
    leh menang duit besarrr punya

    ReplyDelete
  3. chances to win ..emm..tgk rezeki gak--tp memang sgt slim chance hehehe apa2 pun me doakan iqy murah rezeki..amiin

    ReplyDelete
  4. SEKARANG MANA2 BANK MEMANG AKAN BAGI GIFT SEBAGAI PROMOSI DIORANG

    ReplyDelete