Hati seorang Guru - You Make me Proud !!

Apa yang membanggakan hati seorang pendidik..selain melihat aak didiknya berjaya.

Me dah 7tahun berada bidang ni and kadang2 membuatkan me rasa macam dah giveup and pernah terfikir nak tukar bidang lain lak..Yang penting nak tukar bidang yang mmg xde kaitan bidang masa me belajar..Me belajar bidang Bioperubatan..so sgt teringin nak tukar ke bidang admin..hhehehhee..Keje yang ngadap komputer..heehhehee...

Kadang-kadang..rase happy sangat jadi seorang tenaga pengajar.Ajar budak2 yang dah besar, yang dah matang. And Really proud bile anak didik berjaya..Sangat berbangga..bile tengok bekas anak didik bercakap dihadapan student lain, bagi lecture kat student..kongsi pengalaman belajar dengan another student..Oh Really rasa.....wowwwwwwwww........serius ! ! !


Myex Student ! yang bekerja di salah sebuah Hospital
My 2nd badge student..3years mendidik..sungguh indah...


**** sangat sedeh bile mngenangkan masih ade pelajar yang masih terkapai-kapai mencari sesuatu 
         dalam hidup..Masih bermain-main tanpa memikirkan masa depan..

Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

1 comment:

  1. tahniah Puan! sbb mendidik dgn jayanye!

    ReplyDelete