Lunch at Uncle Chua Signature Malaysian Delight

Actually, entry ni dah berkurun lamanye.Baru nak upload dalam blog..Tuh la,sape suruh xde Mood..Banyak gile gambar yang belum tranfer.hehheehheee....Tunggu turn nak dikeluarkan..heheheh..Oh ya..berbalik pada tajuk..Arituh kami sume lunch kat Uncle Chua Signature Malaysian Delight..Me just ikut myopismate..Nak celebrate besday Mieyza..

1st time me jejakkan kaki kesini.Memang tak pernah tau pon wujudnya Uncle Chua Restaurant ni..Sampai je kat uncle Chua ni..terus me excited masuk.ye la sbb tak pernah masuk..kami pilih port yang best2..leh sembang2,leh gelak2..hahahhaaa....


1st skali..Jom tengok ape yang ada kat Uncle Chua ni


Mak aiiiii.....terliur tengok air yang sodap2 !
Rege? Takyah cakap le..Mahai le sikit kalo nak bandingkan kat kedai biase.
Restoran macam ni..kebiasaanya..sama ada makanan die murah atau air yang akan mahal.
Kat sini..air yang mahai..makanan die ok la..Tak de la mahal sangat.sesuai la ngan tempat kan?



 Me order Milo Dragon ! Hahhaaaaa..apekah yang dragon ituuu...
Milo ais tabur..REge ? Berganda-ganda dari harga milo ais kat kedai biase..

 Me makan..nasi goreng Tom Yam Pedas..
Fuhh...Makanan mmg superb ! Sedap....Memang sangat direkomen kat Uncle Chua ni.
Meh le serang sini..sedappppppp ! ! ! ! Kawan2 me pon cakap..diorang punye makanan pon sedap..
 Oh ya...asyik duk tayang gambo makanan je..mane gambo insan2 yang suke makan ??

Me sengaja sembunyi belakang nadia...haahhahahhahaa
Kengkonon nak smebunyikan kegemukankuuuuu.....hahhahahahhahaaa....


Kami-kami yang masih menunggu makanan..So posing le duluu..
Dalam ramai2,sorang je teruna..Itulah teruna Jabatan Kami...Hehehhehehehhee..
Mujur sporting nak ikut kami makan2..Bagus..Bagusss...


Inilah die..Kami dalam satu pasukan..hehehehehe..
Bersama anak2 buah yang memang baik..hehhehehehhee..
Yang xde dalam gambar adalah kakchik ngan Yanaa..Yang lain..Complete ! !

Oh yaa.....Sangat Teringin nak try ABC ! !
Lenkali nak try laaaa..ABC yang Nampak sangat BEST...



Oh ya..Kot-kot ade orang TRG yang nak terjah sini.
Restoren Uncle Chua ni kat SECRET REsepi kat ladang..



Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

4 comments:

  1. wah bestnya makan beramai2 kita dah lama tak makan beramai2 lagu ni, kalo balqis suka sangat la air pinky2 tu

    ReplyDelete