Setelah sekian lama menyepi..

Assalamualaikum semua kawan2 blog. Rasa macam dah lame gile tak update blog.Blog ni pon mmg dah bersawang.Jenuh la nak buang sawang2.Haissshh..Guna vakum pon belum tentu leh hilang semua ni. Blog kengkawan pon jarang jenguk.Apatah lagi nak mengomen kat entry korang2 semua. Sory semua ye..

Bukan niat tak nak bace cter hangat2 korang2 semua..Mood nak update mmg xde. And tambahan lak intenet kat umah ni problem.Ni dah masuk minggu ke 2@3 kot..Umah me xde intenet.Malam tadi baru leh beronline.So, baru start nak khatam baca kisah2 kwn2 kat blog..Kadang2 pernah je bukak blog kwn2 kat opis, tapi limited la.Kadang2 xfree, bizi le kengkonon..hehehhehehehe...Now, mudah dah ok.Mood nak berblog sudah datang...Sangat excited bile balik keje petang smalam..Check2 intenet...Wahh.........Internet dah ok ! Hoorey ! !

Last..Update blog..Seminggu yang lepas.
Tuh pon sebab ila duk komen..Blog dah bersawang...Hehhehehhe

Tepek gambar anak bujang trang tang tang..
Budak yang Makin banyak mulut..Penyeri hidupp...

Next entry, me cter pasal Rifqy skang...Progress die...
Dah lama tak cter pasal die...Bile die besar kang,,boleh baca..Biar die tahu keletah die time kecik.
Pahit Manis kehidupan..hehhehehheee.....


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

5 comments:

  1. alhamdulillah...
    naa sudah kembali!
    patutla sonyap jo, hhehe
    bleh la bace citer2 iqy pasni :)

    ReplyDelete
  2. wah..dah muncul dah..emm dah panjang dah rambut dia...

    ReplyDelete
  3. samalah ..kak jue hampir2 bersawang jugak...

    ReplyDelete
  4. best2..kawan belogger yang tegar dah muncul semula!!

    ReplyDelete