Makan Cokelat Obesea !

Lagi-lagi cter basi yang mmg dah lama berzaman peram dalam draft..hehhehee..Me jalan2 umah exopismate yang baru balik dari obesea.Iffah yang sambung belajar kat London kalo tak silap la.Lupe dah..Die baliki sbb bercoti selama lebih kurang 2 weeks. So me pergi umah die sbb nak makan coklat oversea.hehhehehhehee....sambil2 jumpe waina.Si pembuat kek + Coklat yang best !

Macam biasa la, me sememangnya penggemar cokleat yang sangat TEGAR !!ehhehehehe

Hohooo...Best best..tapi siyes lupe dah ape nama coklat nie..


yang ni ade pelbagai perisa.Bukan main pilih lagi.
Siap tapau bawak balik..hahahahhaa..nasib le iffah...

(*** lupe dah..cokelat ni mmg die beli kat obesea atau kat airport....heehheee)

Mak-mak sibuk duk makan2..chit chat..
Si anak2 duk main2...

Rifqy ngan awek..si adriana.
Rifqy nak buat peace tapi tak pandai..

Oh..kusyuk sungguh main tuh.
Tak pandang kiri kanan dah !


Kek yang ditaja oleh wainaaaaaa !! walllalalaaallalalaaa..
Nampak best kan? me tak makan sangat..sbb.......me kan jenis yang xmakan kek@ biskut yang xde periasa cokelat !bukan memilih...tapi...memang tak suka.Tak tau napeee...huhuuu

Nih la die...si waina yang tetiba jadi pandai dan rajin buat2 kek+cokelat
Sape yang duk area Trg, leh la order ngn waina ni..hehehhehe


** Rifqy pon mmg sgt suke COKLAT !haisshhh...xelok untuk gigiii !!


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

7 comments:

  1. hmm...cantiknye kek tuh.. :p
    rugi la plak sis xmkn yg takde perisa coklat..hihi

    ReplyDelete
  2. byk nyer cekelat...:) akak pun dpt cekelat hari... kwn opis balik dr langkawi beri.....

    ReplyDelete
  3. Mabeles sis kek tu..
    Warna dia pun cantek.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam, rifqy samala dgn rayyan baru belajar nak buat "peace"... he he.. oopppss..sedapnya kek tu... emmm nyum nyum...

    ReplyDelete
  5. same la mcm kite suke kek @ biskut segalanya perisa cekelat..darwisy pun ikut pe'el ibu..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Hehe lepas makan Iqy gosok la gigi mama. ;)

    ReplyDelete