Lucky Bloggers goes to..............

 OK.

Tak Nak cakap Panjang.
JOM TENGOK sapakah insan yang BERTUAH..

AWaRD FROm MamaRifqy bagi menghargai kalian-kalian sume

Sapee yang keneeeee tuhhhh ???????




Tahniah KORANG SUME !
Minta Emel Maklumat diri anda kat me tau..
Tak mo emel..msg kat FB pon ok !
kalau nak emel..emel kat mama_rifqy@yahoo.com




Takkan Jeling je kot ! U click..I click..let me know!!

15 comments:

  1. wahhh..kita bertuah jugak upernya..
    time kasih na and iqy...

    klik hb utk iqy.
    (Na..x payah mention setiap komen ek..kita memang akan klik hb utk iqy bila datang baca entry)

    ReplyDelete
  2. eh..naper xleh klik ek...xda probs occured katnya..

    ReplyDelete
  3. tahiniah pada semua yg menang......

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. even yg paling byk pun still tak bertuah tp takpe... tahniah ek korang....

    ReplyDelete
  5. owwhh..sempat lagi tu naa, tahniag tuk semua yg menang, akak tak mau FM, nk yg ori boleh? hehe

    ReplyDelete
  6. naa..tq gtau akak.. time kasih ye.. alhamdulillah terpilih atr pemenang.. dah lm x update blog n bw ni sbnarnye.

    ReplyDelete
  7. thanks
    x sangka pun leh dapat
    ramai sangat yang hebat
    huhu

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..xsngka bertuah diriku..hehe..thanks naa..
    sori la akk bz sket tgh evauate tender..

    ni add akk..

    433-0-1, jalan 1/132,
    gasing indah,
    59200 KL
    012-3485280

    ReplyDelete
  9. sob sob..kenapa no 2 naik...bukan no 1...huh...

    tahniah semua..

    ReplyDelete
  10. wah bestnya tahniah semua, kita dah ketinggalan keretapi la nakjoin

    ReplyDelete