Camera + mesin basuh selamat ditangan

Semalam me dah collect haiah from Kasut You. Berbaloi baloi sebab dengan hanya berbelanja RM30, i got Washing Machine + Kamera.Rezeki Satu family. Sangat gembira tidak terkira.Syukur..

Nih Camera Canon Ixus. 
Spec 12.1 Mega Pixel. Ok la kan..nampak dah kamera ni akan diangkut kemana sahaja.
And..yang 1st skali akan di bawa ke dinner kat Shah Alam Sabtu ni and
Our holiday ke KL Khamis depan..weeehhooooo..
Aritu me ade berangan nak mini DSLR
sebb malas nak usung DSLR hadiah dari baba Iqy tuhh..hehehheehehee..
Skang..sah2 dslr tuh akan bersemadi kekal dalam coolBOX die je laaa..hehehheeheheehe,....kuikuikuiiii.....

ANd..Hadiah ke 2 adalah mesin basuh
LG 7.0kg..Ok la kan..ingatkan dapat yang 8kg..leh buat basuh totoo....hahahha..
Demand tak hengat ! !! ! dapat yang ni pon, 1000 rahmat sudaaaa.....


Apepon..Rezeki oh rezeki.
Semoga pasni makin murah rezeki..Amin AMin Amin


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

11 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki Allah bagi pada hamba2nya memang tak ternilaiii

    ReplyDelete
  2. bestnye..... ila kalau dapat mesin bsuh ne agaknya tdoo dgn mesin basuh haha.. kalau nak basuh toto kena yg 8 kg ye?? baru ila tahu kihkih

    ReplyDelete
  3. wahhh..muat la taruk dlm hbeg dinner.heeee..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah.. happy for you!! untung dapat washing machine, 7 kg lagi !! jom contest banyak2

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah.. happy for you!! untung dapat washing machine, 7 kg lagi !! jom contest banyak2

    ReplyDelete
  6. wah syok sgt...dapat free tu...

    ReplyDelete
  7. tu dia hadiah tak hingat..mmg berbaloi2

    ReplyDelete