Kembali Online..Tapii Mud takdok !

Selamat kembali bekerja untuk semua kawan2 yang berada di luar pantai timur . Me dah masuk keje semalam. Mood mmg malas sangat nak bekerja sbb cuti lama kan? mesti korang pon ade perasaan yang sama.

Minggu lepas..minggu berholiday sakan ngan family. Berada di KL dari hari khamis sampai ahad. Seronok + Tak seronok.Apa yang tak seronok ? Tak seronok bile anak x sihat..Nanti la me cter detail. SEcara ringkasnya, Rifqy demam + Batuk + asma. Sampaikan me terpaksa bawak ke klinik and ambik neb..Huhuuuuuuu....

Nak update blog ni..takde mood.Bile la encik mood nak ade ni.Tak sabar nak upload2 gambar sebenarnya, tapi..........tunggu mood datang duluu..


** Korang update2 la cter..nanti me g bace ! Semalam me jenguk2 blog korang, 2,3 kali duk refresh, apsal la sume org tak hapdate? yang biase update awal2 7am..9am..tapi kebanyakannya tak hapdate.sangat pelik..sampai la tghari..me duk kompius..Kemudian, baru la me terpikir.logik la sebab belah KL kan still ebrcuti..Mood Blogger nak berhapdate pon tadak kan ?? So arini adalah hari untuk kamo kamo kamoooooo semua......



Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

12 comments:

  1. haha btl2..sb org dok sakan bercuti..dr ahad sampai la isnin..kuikuikui...

    ReplyDelete
  2. ramai yang bercuti termasuklah saya he..he..

    ReplyDelete
  3. Kami cuti 3 hari senyap tanpa cerita..
    Hari ni baru mula nak bercerita.. ;)

    ReplyDelete
  4. sama la kiter dik... mood nk berblog nan ado...hehe

    ReplyDelete
  5. bila ade modd...tak tahu nak citer ape...bila ade citer tak ade moodlah plak kan,....

    ReplyDelete
  6. mls nk update..blog cuti gak..nk bw pon sukar skrg nie..busy!sek bek rini cuti..:)

    ReplyDelete
  7. hahahaha refresh siap!

    ooo turun kl..patut la tgk naa nge mamatisya!

    ReplyDelete
  8. alaaa.. rifqy tak sihat ker??? cepat sembuh rifqy supaya mama kamu ade mood utk update ini blog.. hehehe

    ReplyDelete