Cash RM500!! Tapi bukan hasil Contest


Me ke KL khamis baru ni untuk 2 event actually.Pagi sabtu ade staff Award foy Year 2010/2011 and malam tuh ade Annual Dinner. Sampai je kat hotel pagi2 bute..terus siap2 untuk Event Staff Award la pulak.Penat belum habis lagi.Staff Award ni buat kat MSU. 

Majlis start pukul 9am, so before kami naik bas, bekfast la dulu kat kedai .Makan roti canai sajork.simple dan senang..huhu...nakcepat kan? Takut lapo la pulak time event tuh. Bukan boley bawak makanan.nak kuar masuk dewan.Sangat la tak sesuai.Majlis formal macam tuh kan?

Gambar kat kedai.
Wajib la xde gambar me sbb metukang snap !
Muke hepi sbb dapat makan roti canai .........hahahhahahaha..

Walaupon tak tido lagik..Muke Maintain..senyumm !


Mase pendaftaran,tetibe nampak name me and beberapa lagi staff TRG di kalerkan Kuning and kene duduk kat Yellow seat.Yang lain sume kat free sitting.Terkejut badak ! Apakah yang berlaku..Dapat awardkah ? Mule2 mmg tak harapkan ape2 pon.Mungkin sebab wakil PM kot..
Oh ya..PM tuh Program Manager bukan perdana menteri..hehhehehehhe....


ANd...Tak disangka..After 7years me berkhidmat kat PTPL, This is the sedond award yang me dapat.
Dulu Me pernah dapat BEST Mentor. Hadiah Cash RM500 rasenye.
And..Rezeki..This Year 1 won....

BEST PROGRAM MANAGER !

Won Cash RM500

**Senyum sampai telinga la kan?
Alhamdulillah rezeki..tahun depan rezeki orang lain lak.


Memang banyak award untuk FY10/11. Ramai gak yang dapat award and yang menang Percutian ke Sydney>kalo tahun lepas,,percutian ke Beijing rasenye..tahun ni ke Sydney pulak..

And Macam biase..untuk 10Years..Dapat Jam tangan TISSOT Worth RM1k..huh ? hebat..yang 20 years rasenye TISSOT Worth 2k ! Adoiii..bile nak dapat ni..3 tahun lagi kot.Now dah 7 years with PTPL..

And..ramai gak yang dapat Pakej UMRAH ! opismate me ade sorang yang terpilih untuk buat umrah.Tahun lepas NanieDean yang dapat..Me? insyaALLAH..ade la rezeki nanti..
Murah Rezeki Prof Daro' wira bagi hadiah2 yang mmg sangat Grand..

**Ade tuh sampai dapat 3 winning award ! so cash RM1500..
Tambah lak percutian lagik..hebat..

Alhamdulillah rezeki


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

18 comments:

  1. kalau ikut tax perspektif -- hehe mentang2 tax consultant.. Rm500 tak kene tax, sape yang pergi sydney tu kene tax hehehehe :p ape2 pun tahniah

    ReplyDelete
  2. kalau ikut tax perspektif -- hehe mentang2 tax consultant.. Rm500 tak kene tax, sape yang pergi sydney tu kene tax hehehehe :p ape2 pun tahniah

    ReplyDelete
  3. oh taniah Na!
    meh KL jom blanja alang..hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah k.na..best lo dpt jam.=D

    ReplyDelete
  5. congrats Naa..leh la gie shopping2..best!!

    ReplyDelete
  6. eh kawan ila pun jadi leturer kat ptpl tapi kat kl

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah mamaiqy... ooo ptptl tu adik beradik msu la ye.. kta student situ tapi 8-9 tahun lpas la.. hee dulu panggil kutpm lagi...

    wahh tahniahhh rezeki alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. rezeki utk holiday!....mmg patut pon dapat the best PM ;)

    ReplyDelete
  9. rezki di ujung tahun..alhamdulillah..smoga lepas nie leh dapat lagi..ameennn

    ReplyDelete
  10. tahniah...rezeki + bonus hujung tahun tuuu

    ReplyDelete
  11. tahniah naa..
    dap doh blh rm500 cash!!!
    oo, awak kije kat ptpl yer..

    ReplyDelete